Nestle Sıcak Çikolata Vodem Veriyor, Gençler Mobil Geziyor

Alışveriş Alışveriş Nestle Sıcak Çikolata Vodem Veriyor, Gençler Mobil Geziyor

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 18, 2011

Nestle Sıcak Çikolata’dan çıkan şifre ile herkes Vodem cihazı sahibi olacak.

Gençlerin gözde içeceği NESTLE Sıcak Çikolata, dijital dünyadan geri kalmak istemeyen gençler için görülmemiş bir sürpriz hazırladı. NESTLE Sıcak Çikolata, 20 Şubat- 31 Ağustos 2011 tarihleri arasındaki kampanyasıyla dijital dünyanın en mobil aracı Vodem cihazını hediye ediyor. Nestle Sıcak Çikolata’nın 16’lı paketlerinden çıkan şifre kartlarını Vodafone Cep Merkezi’ne götürüp 3 ay boyunca 20 TL`lik abonelik ile aktive ettirenler hem her ay için 2 GB`lık data erişim hakkı, hem de Vodem cihazlarına kavuşacaklar.

Vodafone’nin 3G destekli E160E Vodem’ine, NESTLE Sıcak Çikolata’nın 16’lı paketlerinden çıkan şifre kartıyla sahip olabilirsiniz. Bilgisayarın USB Stick girişinden bağlantı kurarak internette gezinen, e-postalarınıza erişen ya da SMS gönderip alabilen gençler mobil gezmeye devam ediyor.

Vodem cihazınıza ulaşmak için Sıcak Çikolata’nın 16’lı paketlerinden çıkan şifre kartını Vodafone Cep Merkezlerine götürerek aktivasyonu başlatabilirsiniz. NESTLE Sıcak Çikolata’nın 16’lı paketi, 65 TL değerindeki Vodafone Vodem cihazı hediyesiyle birlikte sadece 9,9TL’ye satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT