Network Erkeği Yılbaşı Gecesi’nde de Şık

Alışveriş Alışveriş Network Erkeği Yılbaşı Gecesi’nde de Şık

Tarihler: 15 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2010 ~ Ara 31, 2010

Sofitike tasarımları ile dikkat çeken Network 2010/2011 Sonbahar Kış Erkek koleksiyonunda yer alan smokin ve takım elbise koleksiyonuyla yeni yıl gecesi tüm gözler sizin üzerinizde olacak.

Geceye hazırlanırken koleksiyonun zengin renk seçenekleri size yardımcı olacak. Ayrıca kıyafetinizi tamamlayacak deri, rugan ve özellikle süet ayakkabılar dikkat çekiyor. Ayakkabılara uygun olarak tasarlanan kemerlerde hem spor hem de klasik modeller yer alıyor. Yılbaşı gecesi stilinizi kuvvetlendirecek yün, kaşmir ve ipek karışımlı atkılarla el örgüsü havasında triko atkılar takım elbise ve smokinlerle birlikte kullanılıyor. Farklı form ve renklerde tasarlanan kol düğmeleri ise takım elbiseleri kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

Ayrıca yeni yılda sevdiklerinize hediye almak isterseniz Network Gifted koleksiyonu içerisinde yer alan kravat, cüzdan, çanta, atkı ve ayakkabılar Network mağazalarnda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT