Network’den Rafine Şıklık

Alışveriş Alışveriş Network’den Rafine Şıklık

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2010 ~ Ara 31, 2010

NetWork 2010/2011 Sonbahar Erkek koleksiyonunda yer alan deri detaylı gömlek ve trikolar, Sonbahar’ın gizemli çekiciliğini, NetWork erkeğinin ruhuna yansıtacak

NetWork 2010/2011 Sonbahar Erkek Koleksiyonu, sonbaharın çekiciliğini deri detaylı gömlek ve trikolarla pekiştiriyor. Network erkeği, smart casual gömlekler ve polo yaka trikolarla şıklığını ortaya koyuyor.

Kuzey Avrupa ülkelerinin derinlik hissi veren soğuk ve yalın manzaralarından ilham alan NetWork 2010/2011 Sonbahar koleksiyonundaki net çizgiler ve heykelimsi görünümler ‘Landscape’ ismiyle yeni sezon temasını belirliyor. Wood, Town, Lake ve Mountain isimli 4 renk grubundan oluşan ve Tasarımcı Mehmet Acar’ın imzasını taşıyan koleksiyonda, kahve, vizon, anrtasit, gri, lacivert, siyah ve haki renkler ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT