New Life`tan Dört Dörtlük Komple Destek!

Alışveriş Alışveriş New Life`tan Dört Dörtlük Komple Destek!

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2006 Pazar

Firma: New Life

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 20, 2006
NEW LIFE’dan DÖRT DÖRTLÜK KOMPLE DESTEK!
ANTIAGING İÇİN GEREKLİ 4 DESTEK NEW LIFE 4AA İLE BİR ARADA!

Yüksek kaliteli, dengeli diyetlerle beslensek bile vücutta Omega-3 yağ asitleri gibi optimum sağlık ve antiaging için gerekli temel besinler eksik olabilir ve bunların desteklemeyle temin edilmesi gerekir.

New Life; Vitamin ve Mineraller, Omega 3 Yağ Asitleri, Antioksidanlar ve Probiyotikler olmak üzere dört adet alınması kolay tablet/kapsülün içinde gerekli günlük düzeylerdeki desteği içeren ilk geniş kapsamlı besin desteğini üretmiştir.

Vitamin ve mineraller tüm vücut fonksiyonlarının en iyi şekilde çalışabilmesi; Omega 3 yağ asitleri bozulan omega dengesinin sağlanması; Antioksidanlar hücrelere zarar veren ve yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikallerin etkisiz hale getirilmesi, Probiyotikler bağışıklık sistemimizin gelişmesi ve bağırsak işlevselliği için gerekmektedir.

Şeritler halinde koparılabilen özel ambalajı sayesinde günlük ihtiyacınız kadarını yanınızda taşıyabilirsiniz.

New Life 4 AA desteği yaşam boyunca optimum sağlığın keyfini çıkarmak ve kötü beslenme ve günümüzün stresli yaşam tarzından kaynaklanan kronik hastalık riskini azaltmak için mümkün olan en iyi ve en pratik fırsatı sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT