Next Accessory ile Anneler Günü Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Next Accessory ile Anneler Günü Heyecanı

Tarihler: 02 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Next Accessory

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Next Accessory, rengarenk ve şık aksesuarlar ile, Anneler Günü’nde sayısız hediye alternatifi sunuyor!

Next Accessory, trendleri yakından takip eden koleksiyonu ile, Anneler Günü için ‘ne alacağım’ diye düşünenlere, saç aksesuarlarından bijuteriye, çanta ve ayakkabıdan, pareoya uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Next Accessory, 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan çiçek ve puantiye desenleri ile, turuncu, sarı, mor, mint, mercan kırmızısı, pembe ve mavi tonları pek çok aksesuara hayat veriyor. Günlük hayatta renkli aksesuarlar kullanmayı seven anneler için, yarı değerli taşlarla tasarlanan küpe, kolye ve bilezikler uygun birer hediye alternatifi olurken, sade olmayı tercih eden anneler için ise klasik modeller öne çıkıyor. Yeni anne olanları da unutmayan Next Accessory’de, hayvan figürlü biberonluklar ve patikler ile pek çok bebek aksesuarı da yer alıyor.

Next Accessory’de, İngiliz tarzının yumuşacık çiçek desenlerinden esinlenen, günlük kullanabilecek çanta, makyaj çantası ve saç aksesuarları da, takım olarak annenize alabileceğiniz hediye alternatifleri yaratıyor. Yaz aylarında annenizin plaj şıklığınızı tamamlamak isterseniz renkli, şeffaf büyük çantalar ile çiçekli plaj terliklerini tercih edebilirsiniz.

Next Accessory’de, kaliteli, trendy ve içinizi ısıtacak tüm aksesuarlar sizleri bekliyor.

www.nextacc.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT