Nike ACG Koleksiyonu Yenilendi

Alışveriş Alışveriş Nike ACG Koleksiyonu Yenilendi

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
NIKE ACG KOLEKSİYONU YENİLENDİ
Birbirinden üstün teknolojik özelliklerle donatılan Nike ACG 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonu bu sezonun da vazgeçilmezi olacak.
Nike ACG 2007 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonu, yapımında kullanılan malzemeler, batik baskılı dış giyim ürünleri, su geçirmeyen balıksırtı dokuma ve çevreye duyarlı giysileri ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Ancak asıl marifet, gözle görülmeyen detaylarda gizli.
Nike ACG 2007 Sonbahar-Kış koleksiyonunda, ürünlerin performans özellikleri daha da geliştirildi. Dış giyim ürünlerindeki su geçirmezlik seviyesi artırıldı ve havadarlık özelliği geliştirilerek ürünler baştan ayağa yenilendi. ACG koleksiyonu ayrıca kar ve su sporları ile ilgilenenler ve atletizm yapan sporcular için de bünyesinde barındırdığı farklı detaylarla göze çarpıyor.

Snow Backcountry: Snow Backcountry serisi, Nike ACG koleksiyonunun dağ sporları için tasarladığı, en teknik donanıma sahip ürünlerinden oluşuyor. Bu serinin en temel özelliği, zorlu parkurlarda dolaşmayı sevenler için hazırlanmış olan, son derece hafif malzemelerle en yüksek fonksiyonelliği sağlayan giysilerin bir arada olması. Serinin diğer özellikleri arasında, giysilerin kabarıklığını önleyen ısı yoluyla işlenmiş dikişler, su geçirmeyen volkanize fermuarlar ve Recco Avalanche Rescue sisteminin bir parçası olan yansıtıcılar yer alıyor.
Snow All-Mountain: Stilin ve fonksiyonelliğin harika bir bileşimi olan All-Mountain serisi, karla kaplı dağları ve tepeleri aşındıran kullanıcılar için tasarlandı.
Transition: Tasarımcılarla profesyonel sporcuların, tüm sınırları ortadan kaldırdıkları ortak çalışmanın ürünü olan Transition serisinde hiç zımba kullanılmadı.
Versatrail: Tamamen performans özellikleriyle donatılan Versatrail serisindeki ürünler, dış mekan aktiviteleri yapanlar ve stil arayışında olanlar için ideal.

AYAKKABILAR

Wooly: Nike ACG tasarım ekibi, geçen yazın Soaker Mid’ini temel alarak bir kış ayakkabısı yarattı. Orijinal Soaker’daki çabuk kuruyan üst parça, ısıtma özelliği fazla olan yün malzemeyle değiştirildi. Bileğin üzerine kadar çıkan, katlanabilir yüksek parça ile ayakkabının soğuğa karşı dayanıklılığı artırıldı. Su drenaj bölümleri dolduruldu ve kauçuktan yapılma parmak ucu tamponu sabit tutularak, kış şartları için ayağa ek bir koruma sağlanmış oldu. Zemine adeta yapışarak yer tutuşu sağlamlaştıran ve kaygan, buzlu zeminlerde kaymayı önleyen, eski model Nike ayakkabılarında da bulunan ızgara şekilli kauçuk bileşikli taban ise ayakkabının değişmeyen özelliklerinden biri. Wooly’nin, kadınlara ve erkeklere özgü farklı modelleri çok sayıda renk seçeneğiyle de dikkat çekiyor.
Nike Wild Edge Mid GTX: Nike Wild Edge, temel olarak, Nike ACG koleksiyonunun Considered (Duyarlı) yaklaşımını esas almış performans serilerinden biri. Ancak bu seride ek olarak kış şartlarına uygun olan GORE-TEX® malzeme, bileğin ortasında biten yükseklik ve neopren bilek parçası bulunuyor. Son derece hafif olan ve çok sayıda farklı aktivitede kullanılabilen bu ayakkabı sunduğu destek, yarattığı havadar ortam ve kış şartlarında sağladığı benzersiz yer tutuş özelliğiyle de dikkat çekiyor. Ayakkabıdaki sentetik deriden yapılan üst parça, sürtünmeyi engelliyor. Düz dikiş konstrüksiyonu sayesinde ayaktaki tahriş azalıyor ve üretim aşamasında daha az atık ortaya çıkıyor. Topuğa yerleştirilen geniş ebattaki Nike hava yastığı ve orta tabana yerleştirilen kapsüllü Phylon malzeme, soğuk havalarda, ayağa sunulan dolgu özelliklerini artırıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT