Nike `Air Zoom Total 90 Supremacy` ile Gücüne Güç Kat!

Alışveriş Alışveriş Nike `Air Zoom Total 90 Supremacy` ile Gücüne Güç Kat!

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
NIKE “AIR ZOOM TOTAL 90 SUPREMACY” İLE GÜCÜNE GÜÇ KAT!
Güçlü ve kusursuz vuruşlar, denge ve sabit duruş olmadan gerçekleşemez…
Nike’ın yenilenen Total 90 serisinin kramponu Air Zoom Total 90 Supremacy, Roberto Carlos, Wayne Rooney, Rafael Marquez, Fernando Torres ve Hakan Şükür gibi 90 dakika boyunca hareketi, dayanıklılığı, gücü ve kusursuzluğu, oynadığı futbolla harmanlayan futbolcuların gücüne güç katmak ve onlara denge sağlamak amacıyla tasarlandı.

Air Zoom Total 90 Supremacy’nin en önemli özellikleri arasında, topukla parmaklar arasındaki dengeyi sağlayan özel olarak tasarlanmış dış taban, maksimum yer tutuş özelliği ve rahatlık bulunuyor. Diğer bir önemli özelliği ise yeni geliştirilen ve krampona kusursuz bir görünüm veren yan-bağcık sisteminin sağladığı krampon-top uyumu. Tüm bu özellikler, net ve güçlü şut çekmeyi, top sürmeyi ve pas vermeyi kolaylaştırıyor.

Air Zoom Total 90 Supremacy’nin dış tabanı, yenilikçi bir hareket kontrol sistemine sahip. Bu sistem sayesinde topuk ve parmaklar arasındaki ağırlık dengeli bir şekilde dağılıyor. Topuğa gelen bir darbede, dikdörtgen şeklindeki krampon çivileri içeriye doğru gömülüyor; böylelikle daha güçlü bir zemin tutuşu elde ediliyor. Adım atıldığı anda, Nike’ın asimetrik birbirine geçmiş spinal çubukları, ayağın krampon içindeki hareketini azaltarak ayağı sabitliyor. Parmak ucuna denk gelen alt tabandaki koni biçimli simetrik krampon çivileri, yük dağılımını eşit şekilde dengeleyip, çivilerin üzerindeki baskıyı azaltıyor; aynı zamanda maksimum yer tutuşu sağlıyor.

Air Zoom Total 90 Supremacy’nin topuk bölümünde bulunan iç taban, Zoom Air biriminden oluşuyor. Bu birim sayesinde mükemmel bir dolgu sağlanıyor ve en çok darbe alan bölge korunmuş oluyor. Böylelikle, kavisli Air Zoom Total 90 Supremacy ayağın anatomik kıvrımlarına uyum sağlıyor.

Air Zoom Total 90 Supremacy’nin astarı, gelişmiş köprüsü, topuk desteği, estetik malzemeleri ve tasarımı ile ayağın krampon içindeki duruşunu sabitliyor ve rahatlık sağlıyor. Bu özelliklerin yanı sıra, astarın topuk bölümünde, dengeyi sağlayan yoğunluk malzemeleri bulunuyor. Nike, çarpmalarda alınan etkiyi azaltmak amacıyla, yumuşak süngerden yapılmış bir madde olan EVA yoğunluğunu ikinci bir katman olarak, birinci ve ikinci metatars başlarının (ayağın en çok darbe alan ikinci bölgesi) altına anatomik yapıya uygun olarak yerleştirilmiş astara eklemiş bulunuyor.

Sentetik deriden yapılmış hafif üst yüzey malzemesi, kramponun kalıcı olmasını ve ayağı sarmasını sağlıyor. Ayrıca, kramponun üst bölümündeki diğer detaylar arasında, görünmeyen yeni bağcık sistemi ve kalıpla dökülmüş bağcık delikleri, ek bir parça olarak yerleştirilmek yerine krampona entegre edilerek vuruşların daha iyi hissedilmesini sağlayan dil parçası sayılabilir. Üst bölümdeki sade, kapitone görünüm, topa hakim olmak ve daha net vuruşlar sağlamak için gerekli olan korumayı ve rahatlığı sağlıyor.

Topuğun arka bölümünde, kişisel zevkler doğrultusunda seçilecek bayraklı ve forma numaralı etiketler için ayrılmış özel bir yer bulunuyor. Dünya Futbolu 2006, Kişiye Özel Paket ürünleri, Brezilya, İngiltere, A.B.D, Kore, Japonya ve diğer birçok ülkede perakende olarak satılacak. Etiketler, tutulan takıma olan sevgi ve desteği göstermek için, özel olarak ayrılmış topuk bölgesine yapıştırılabilecek.

Air Zoom Total 90 Supremacy kramponu, Forma Mavisi/Beyaz/Metalik Gümüş (6/1), Beyaz/Siyah/Spor Kırmızısı (6/1) ve Siyah/Metalik Sarı (6/1) renklerinde piyasaya sunulacak. Metalik Platinyum/Siyah/Spor Kırmızısı da seçenekler arasında 7/1.
Güçlü ve kusursuz vuruşlar, denge ve sabit duruş olmadan gerçekleşemez. Air Zoom Total 90 Supremacy bunların hepsini sunan farklı bir krampon ve Haziran 2006’da Nike mağazalarında.

www.nike.com
Dünyanın en büyük spor markası Nike, 1972 yılında ikisi de sporcu olan Bill Bowerman ve Phil Knight tarafından Amerika, Oregon’da kuruldu. Spor ve aktif yaşama yönelik ayakkabı, tekstil ve ekipman ürünleri sunan Nike, Türkiye’deki merkez ofisini 2000 yılında %100 yabancı sermayeyle kurdu. Türkiye’de Nike mağazaları çeşitli kuruluşlar tarafından bayilik sistemi altında işletiliyor. Nike, toplam 56 Nike Store ve 296 satış noktasında spor severlerle buluşuyor.

















istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT