Nike`den Kırmızı Cazibe

Alışveriş Alışveriş Nike`den Kırmızı Cazibe

Tarihler: 22 Aralık 2008 Pazartesi ~ 26 Aralık 2008 Cuma

Firma: Nike

Telefon: 0212 444 04 85

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2008 ~ Ara 26, 2008
NİKE`DEN KIRMIZI CAZİBE

Nike 2008 optik koleksiyonunda kırmızı detaylar dikkat çekiyor. Kullandığı kaliteli aksesuarlarla da öne çıkıyor.

Nike Optik tasarımı sportif tarzıyla göze çarpıyor. Erkekler için özel olarak hazırlanan koleksiyon, Nike’ın sportif yorumunu üzerinde taşıyor. Geniş bir optik koleksiyonu olan Nike, Flexon, V.Optics, Titanium, Life Style ve V.Plastic modeller ile ilgi görmeye devam ediyor.

Teknolojiyi asetat ile buluşturan V.Plastic serisi hava kanalları bulunan kauçuk plastik karışımı burun yapısı ile hem mükemmel bir konfor hem de spor esnasında burun bölgesinde oluşabilecek terlemenin yol açacağı camdaki buharlanmayı engelliyor. Ayarlanabilir kulak arkalıkları ile de kullanıcının yüz yapısına mükemmel oturuş sağlayan modelin kol yapısında kullanılan yay sistemi ise yüzde oluşabilecek kol baskısını minimuma indiriyor. Özellikle sportif aktivitelerle iç içe olanların tercihi olmaya aday 7040 ve 7042 serilerinin farklı renk seçenekleri bulunuyor.

Bu sezon optik gözlüğünüzü seçmeden önce Nike’ın kalite, sportif ve bir o kadar da modayı yansıtan koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.

http://www.nike.com/nikevision

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT