Nike Gözlük Koleksiyonu Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Nike Gözlük Koleksiyonu Türkiye`de

Tarihler: 15 Aralık 2008 Pazartesi ~ 19 Aralık 2008 Cuma

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2008 ~ Ara 19, 2008
Nike Gözlük Koleksiyonu Türkiye`de

Dünyaca ünlü spor giyim markası Nike’ın gözlükleri Emko Optik distribütörlüğünde Türkiye’de… Dünyanın en büyük gözlük üretici gruplarından Amerikan firması Marchon tarafından üretilen Nike gözlükleri 2008 yılının Ekim ayı itibari ile Emko Optik distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunuldu…

Dünyanın en büyük ve en çok tanınan spor markası olan Nike yeni gözlük modelleri ve teknolojileri ile dikkat çekiyor. Hafif ve ince yapısıyla konforlu bir kullanım sunan Nike, sporculara yönelik geliştirdiği gözlük koleksiyonunda yer alan teknik ekipmanları ile de adından söz ettirmekte. Nike gözlük koleksiyonunda, Magnezyum kol yapısı, Fresco Titanium, Nike Vision camları kullandığı teknolojilerden sadece birkaçı olup, ürünlerin birçoğu sporcuların performanslarını arttırmaya yönelik olarak geliştiriliyor.
Dünyaca tanınmış atletlerden, Luis Xiang, Darold Williamson, Naman Keita, Paula Radcliff Nike’ın özel olarak üretilmiş koşu serisini kullanırken, ünlü golf ustası Tiger Woods ise Nike’ın golf serisini tercih etmekte.

Nike Eyewear, uzun yıllardan beri teknolojik anlamda inanılmaz gelişim gösteren sportif aktivitelerin içersinde yer almaktadır. Nike, prestij, kalite ile sportif ruh ve konforu bir arada sunan marka olmaya devam etmektedir.
www.emkooptik.com
http://www.nike.com/nikevision

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT