NIKE Profesyonel Futbolcu Yetiştiriyor !

Alışveriş Alışveriş NIKE Profesyonel Futbolcu Yetiştiriyor !

Tarihler: 08 Eylül 2008 Pazartesi ~ 15 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: NIKE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2008 ~ Eyl 15, 2008

Nike, BOOTCAMP isimli bir futbol eğitim programı başlatıyor. Sezon başlamadan önce düzenlenecek olan bu eğitim programı, yeni sezona güçlü, hızlı ve dinamik futbolcular hazırlayacak.
Uluslararası alanda ün yapmış antrenörler Bangsbo ve Paul Winsper tarafından formüle edilen Nike BOOTCAMP, futbolunu bir üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan futbolculara en yeni profesyonel futbol eğitim metotlarını sunuyor.

BOOTCAMP programından geçen futbolcular, kendi kişisel antrenörlerine sahipmiş gibi olacak. Futbol severler www.nikefootball.com adresine kayıt olduktan sonra, masa üstlerine veya cep telefonlarına yükleyebilecekleri haftalık programlara sahip olacaklar. Bu program hem eğitim detaylarını hem de neyin nasıl yapılacağını gösteren videoları içeriyor. Online program sayesinde kaydedilen gelişim takip edilebilecek ve futbolcular kendilerini takım arkadaşlarıyla kıyaslayabilecekler.

BOOTCAMP için, başrollerinde Andres Iniesta ve Klass Jan Huntelaar’ın olduğu kırkın üzerinde film hazırlandı. Bu videolarda her iki oyuncu verilen hareketleri canlı olarak gösteriyor ve bu sayede tekniğin çalışılması kolaylaşıyor. BOOTCAMP mobil uygulamasını indirenler ise bu videoları antrenman zeminleri de dahil olmak üzere ihtiyaç duydukları her yerde izleyebilecekler. Bu cep antrenör aynı zamanda çok geniş çapta dijital antrenman yardım seçenekleri içeriyor. Bunlar arasında stop-watches (durdurma saatleri), geliştirilmiş bip testleri bulunuyor. Tüm bu seçenekler BOOTCAMP ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.
Premier Lig ve Serie A’da deneyim sahibi olan iki üst düzey antrenör, Jens Bangsbo ve Paul Winsper, iki adet sezon öncesi eğitim programını bir araya getirdi. Bunlardan ilki dört haftalık Temel eğitim, diğeri ise altı haftalık Gelişmiş Eğitim. Programın tamamı alınıp, güç ve aerobik yetenekleri geliştirildiğinde futbolcunun performansı yüzde 30 oranında artıyor.

BOOTCAMP, sunduğu SPARQ sistemiyle futbolculara kendi futbol kondisyonlarını ölçme imkanı veriyor. SPARQ, oyuncunun hızını, gücünü, çevikliğini genel bir standart üzerinden ölçen dört aşamalı testten oluşuyor. Oyuncular test skorlarını BOOTCAMP profillerine yükleyebiliyor ve bu skorları dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncuların skorlarıyla kıyaslayabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT