Nike, `Siege Serisi` ile Optik ve Güneş Gözlüğünü Birarada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Nike, `Siege Serisi` ile Optik ve Güneş Gözlüğünü Birarada Sunuyor

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
NIKE,’’SIEGE SERİSİ’’ İLE OPTİK VE GÜNEŞ GÖZLÜĞÜNÜ BİRARADA SUNUYOR.
Spor optik ve güneş gözlüğü dalında en iddialı ve teknik ürünlerden biri olan Nike, müşterilerine sunduğu Siege modeli ile düzgün görüş ihtiyacına cevap verirken farklılık yaratmaya da devam ediyor.

Dünyanın en büyük ve en çok tanınan spor markası olan Nike, yeni gözlük modelleri ve teknolojileri ile dikkat çekiyor. Müşterilerine uygun olabilecek cam seçenekleri ve numaralı gözlük kullananlar için uygulanabilecek aparatı ile spor gözlük severlerin zevkine hitap ediyor.

Numaralı gözlük kullananların ortak şikayeti,spor yaparken aynı zamanda güneş gözlüğüne de duydukları ihtiyaç.Nike, Siege serisi ile bu ihtiyaca cevap veriyor. Siege modellerinde kullanım koşuluna göre 6 farklı cam seçeneği bulunuyor. Uygulanabilen optik aparatı ile numaralı gözlük kullanıcılarına mükemmel bir güneş gözlüğü kullanımını bir arada sunuyor.
Ayrıca, hava kanalları bulunan burunluk yapısı, spor esnasında oluşabilecek terlemede hava kanalları sayesinde gözlük camlarının buğu yapmasını da engelliyor.

Bu sezon optik güneş gözlüğünüzü seçmeden önce Nike’ın kalite, sportif ve bir o kadar da modayı yansıtan Siege serisini görmenizi tavsiye ediyoruz.
Nike Siege serisinin perakende satış fiyatı 448-519 YTL arasındadır.
http://www.nike.com/nikevision

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT