Nike Soaker Ayakkabılar Performans ve Şıklığı Birarada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Nike Soaker Ayakkabılar Performans ve Şıklığı Birarada Sunuyor

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007
NIKE SOAKER AYAKKABILAR PERFORMANS VE ŞIKLIĞI BİR ARADA SUNUYOR!
Nike ACG İlkbahar - Yaz 2007 koleksiyonu içinde yer alan Soaker ayakkabılar, performans artırıcı özellikleri ve estetik görüntüleri yanında çevreye duyarlı olma özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Nike tarafından tasarlanan, ACG İlkbahar-Yaz 2007 koleksiyonunun bir parçası olan Soaker ayakkabılar, performans ve şıklığı bir arada sunuyor. Genç ve dinamik bir vizyon ortaya koyan bu ayakkabılar aynı zamanda çevreye duyarlı olma özellikleriyle de dikkatleri üzerinde topluyor.
Ayakkabıların tasarım ve üretim süreci bu modeller için yeniden gözden geçirildi ve yeni süreçte, ağırlığı azaltılmış, daha az malzemeyle ve daha az kimyasalla yapılan ama Nike`ın performans düzeyinden de ödün vermeyen, tüm gün süren rahatlık sunan ayakkabı modelleri üretildi.

Soaker Modeller
Soaker Mid: Tüy kadar hafif, son derece havadar, çabuk kuruyan bu ayakkabı, hem evde, hem ıslak zeminlerde, hem patika yollarda, hem de şehrin merkezinde rahatlıkla giyilebiliyor. Son derece dayanıklı olan ayakkabı, ayağa muhteşem bir destek sağlıyor ve benzersiz bir yer tutuş sunuyor. Kaynak yapılmış bağcık geçme delikleri, dayanıklılığı arttırarak, ayakkabının uzun ömürlü olmasını sağlıyor. İç içe geçen yapısı ve yuvarlak dikişleri ile yapıştırıcı malzeme kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Yeniden işlenmiş kalın dokuma şeritten yapılmış kafes, minimal yapısı ile ayağı koruyor; sıcak tutuyor, rahat ettiriyor ve nem drenajını sağlıyor. İçerisine kalıpla dökülmüş iç astar, doğaya zarar veren atık oluşumunu önlüyor. Yüzde yüz yeniden işlenmiş polietilenden yapılmış ana gövdedeki file malzeme, sürtünmeyi önlüyor ve çabuk kuruyor. Soaker Mid, hem erkek hem de kadınlar için farklı model ve renk seçeneklerine sahip.

Soaker: Soaker Mid`deki özelliklerden uyarlanarak yapılan ve son derece dayanıklı olan bu ayakkabı, ıslak zeminlerde kullanılmak üzere tasarlandı. Soaker Mid`de kullanılan, her tür araziye uygun yapışkanlı kauçuk dış taban bu ayakkabıda da kullanıldı ve hareket özgürlüğü arttırıldı. Dış tabanda kullanılan 0.44 yapışkanlı kauçuk ve halka şekilli, gözenekli tasarım, ayağın kaymasını önlüyor. Soaker, hem erkek hem de kadınlar için farklı model ve renk seçeneklerine sahip.

Soaker SL: Soaker SL, yine Soaker Mid`deki özelliklerden uyarlanarak üretilen başka bir ayakkabı. Kadınlar için özel olarak hazırlanan bu ayakkabı, ıslak zeminlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Kadınsı çizgilerin ağırlıkta olduğu bu model de yine diğerleri gibi, çevreye uyumlu tasarımı, dayanıklı yapısı ve her tür araziye uygun yapışkanlı kauçuk dış tabanı ile dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT