Nike`tan Euro 2008`e Özel Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Nike`tan Euro 2008`e Özel Tasarımlar

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCULARI, 2008 AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ÖZEL ÜRETİM KRAMPON VE FORMALARLA SAHAYA ÇIKACAK
Nike, sponsoru olduğu ve 2008 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek futbolcuların performansını artırmak için çok özel forma ve kramponlar tasarladı. Üstün teknolojiyle donatılan bu ürünler sayesinde futbolcular rakiplerinden bir adım öne çıkacak.
2008 Avrupa Şampiyonası’nda dünyanın en iyi futbolcuları, kupayı almak için, şampiyonanın düzenleneceği lokasyondan esinlenilerek hazırlanan özel üretim Nike futbol kramponlarıyla mücadele edecek.
Koleksiyon, 2008 Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapan ülkelerden (Avusturya ve İsviçre) ve İsviçre’de 1954’te düzenlenen Dünya Kupası’nda kullanılan futbol kramponlarından ilham aldı.
Avrupa Kupası’na özel tasarımlarıyla Mercurial Vapor, T90 Laser ve Tiempo, mavi renkli, sade ve teknik detaylarla donatılmış dış tabanları, mavinin kontrastı olan eskitilmiş beyaz & çikolata kahvesi deri malzemeleriyle dikkat çekiyor. Her bir kramponun topuk bölümünde farklı tonlarda lazer grafikler bulunuyor ve bu grafiklerin her biri yaz aylarında düzenlenecek olan turnuvanın lokasyonunu temsil ediyor. Aynı grafiklere iç astarda da yer veriliyor.

Volkan Demirel, Kazım Kazım ve Franck Ribery gibi futbolcular, en yüksek hızı ve ivmeyi sağlamak amacıyla hazırlanan Nike Mercurial Vapor IV kramponunu kullanıyorlar. Mercurial Vapor IV, İngiliz Prömiyer Liginde geçtiğimiz altı sezon boyunca devamlı olarak Altın Krampon ödülüne layık görüldü.
Nihat Kahveci, Arda Turan, Gennaro Gattuso, Fernando Torres ve Florent Malouda ise ön bölümünde uygulanan yenilikçi keskin şut teknolojisi aracılığıyla üstün bir güç ve isabetlilik sunan Nike T90 Laser II kramponunu kullanan oyuncular arasında yer alıyor. Keskin şut teknolojisi sayesinde futbolcuların top teması netleşiyor ve top hakimiyeti artıyor. Entegre offset bağcık sistemi ise kramponla top arasında bir iletişim yüzeyi oluşturuyor, dengesiz top vuruşlarını en aza indiriyor ve daha yüksek bir top hakimiyeti, isabetlilik ve netlik sunuyor.
Sabri Sarıoğlu, Cesc Fabregas, Ruud Van Nistlerooy ve Andrea Pirlo ise en üst düzeyde top dokunuş hissi için Nike Tiempo kullanan futbolcular arasında. Nike Tiempo’nun geriye doğru katlanan dil parçası çok daha yumuşak bir topa vuruş yüzeyi sunuyor. Özel yapım krampon çivileri oyuncuya 360 derecelik bir kavrayışla üst düzey yer tutuş ve basınç dağılımı imkanı veriyor. Ayrıca ayakkabının ön bölümündeki esneme girintileri ise daha doğal ve etkili bir hareketlilik sağlayan çok yönlü bir esneklik sunuyor. Yeniden yapılandırılmış topuk parçasındaki en çarpıcı özellik ise futbolculara koruma ve rahatlık sağlayan ultra etkili dolgu sistemi sunan Zoom Air teknolojisi.

Başta Türk Milli Futbol Takımı olmak üzere birçok ülke de Nike tarafından hazırlanan formalarla sahaya çıkacak. Turkuaz ve Kırmızı-Beyaz renklerde tasarlanan Türk Milli Takım formaları yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak Türk futbolcusunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Forma ve kramponlarını Nike satış mağazaları adresinde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT