Nike ve Google’dan Dev futbol topluluğu Joga.com

Alışveriş Alışveriş Nike ve Google’dan Dev futbol topluluğu Joga.com

Tarihler: 15 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2006 Salı

Firma: Nike ve Google

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2006 ~ May 16, 2006
Nike ve Google’dan Dev futbol topluluğu Joga.com
Joga.com güzel oyunu kutluyor

Nike ve Google işbirliğiyle kurulan joga.com, futbolun coşkusuna ve güzelliğine tutkun insanlara, dünyanın bu en popüler sporuyla ilgili global bir topluluk kurma şansı veriyor. 14 farklı dil seçeneği sunan joga.com (joga, Portekizce’de “oyun” anlamına geliyor), kullanıcılarına kendi profillerini yaratma, en sevdikleri futbolcuları seçme, Ronaldo, Ronaldinho, Thierry Henry ve Wayne Rooney gibi oyuncuların profillerine ulaşma, takım ve saha seçme, kendi fotoğraflarını ve videolarını yayınlama ve dünyanın dört bir tarafındaki diğer kullanıcılarla futbolun ruhunu paylaşabilecekleri, tartışabilecekleri ve kutlayabilecekleri sosyal ağlar oluşturma şansını veriyor.

Nike, “Joga Bonito” adını verdiği futbol kampanyasını, güzel oyuna ve başarılı futbola katkıda bulunmak amacıyla Şubat ayında başlattı. Joga Bonito kampanyası kapsamında yürütülen diğer çalışmalar arasında JogaTV, joga3 salon futbolu halk turnuvaları, Nike futbol performans ayakkabıları, giysileri ve aksesuarları, spor kültürü ürünleri ve futbolun tarihini anlatan dijital görüntüler bulunuyor. Bütün bu çalışmalara nikefootball.com adresinden ulaşabilen kullanıcılar aynı zamanda Joga.com üzerinden Nike’ın joga ile ilgili aktivitelerine katılabiliyor ve Joga Bonito’nun bir parçası olabiliyorlar.

Önümüzdeki aylarda Google ve Nike, Joga üyelerinin bu dünya çapındaki sitede futbol sevgilerini pekiştirebilmeleri için siteye daha farklı özellikler ekleyecek.

Daha detaylı bilgi için www.joga.com’u ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT