Nike Yeni Nıke+ Gps Uygulamasını Kullanıma Sundu

Alışveriş Alışveriş Nike Yeni Nıke+ Gps Uygulamasını Kullanıma Sundu

Tarihler: 06 Aralık 2010 Pazartesi ~ 06 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2010 ~ Oca 6, 2011

Koşuculara yönelik yeni iPhone uygulaması, 3 milyon üyeden oluşan topluluğu benzersiz şekilde birbirine bağlıyor, motive ediyor, haritada gösteriyor ve izliyor.

Sporculara yönelik dijital antrenman araçları serisini geliştiren Nike, yeni Nike+ GPS Uygulaması’nı App Store’da kullanıma sundu. Uygulama, koşuculara yönelik şaşmaz, motive edici ve eğlenceli bir araç için GPS ile bir hızölçer arasında sorunsuz çalışacak şekilde tasarlandı.

Yeni Nike+ GPS Uygulaması, koşucuların her koşularının görsel bir haritasını çıkarmak için iPhone’larını kullanarak hız, mesafe, süre ve yakılan kalorileri izlemelerine olanak sağlıyor. Ayrıca her koşu sırasında ve sonrasında Paula Radcliffe ve Lance Armstrong gibi sporculardan ve komedyen Tracy Morgan’dan anında yorum alarak motivasyonlarını korumalarına olanak tanıyor. Uygulama, dünyanın dört bir yanındaki veya sokağın diğer köşesindeki koşucuları, 3 milyondan fazla üyesi bulunan en büyük koşu topluluğu olan www.nikeplus.com aracılığıyla birbirine bağlıyor.

iPhone için Nike+ GPS uygulaması, koşuculara aşağıdaki olanakları sağlıyor:

Her Yerde Koşun: İçeride, dışarıda, patikada veya koşu bandında, bu yeni uygulama, GPS teknolojisinin gücünü bir hızölçerle birleştirerek koşuyu her yerden izleyebilme ve koşu haritasını çıkarabilme olanağı sağlıyor. GPS sinyali olmadığı zaman bile hızölçer, kullanıcının hızını, mesafeyi, süreyi ve yakılan kaloriyi izlemesine olanak tanıyor.

Koşularınızın Haritasını Çıkarın: GPS teknolojisi, bir koşunun farklı noktalarında hız ve mesafe dökümü yapmak dahil olmak üzere, koşucuların tüm rotalarının kaydını tutabilmelerini sağlıyor. Üstelik kullanıcılar, ekrana dokunarak o sırada bulundukları konumu görebiliyor.

Kendinizle Yarışın: “Challenge Me” (Benimle Yarış) özelliği, koşucuların daha önce kaydedilmiş bir koşuya kıyasla daha uzağa, daha hızlı veya daha uzun süre koşmak için kendileriyle yarışmalarına olanak tanıyor. Uygulama ayrıca yarışmaların özelleştirilebilmesi için koşu geçmişinin kaydını tutuyor.

Bağlantıyı Koparmayın: Koşucular, her koşudan sonra koşuyu anında kaydederek site, Twitter veya Facebook üzerinden arkadaşlarıyla paylaşmak üzere www.nikeplus.com ile kablosuz bağlantı kurabiliyor. Ayrıca hedeflerine ulaşmada ne kadar yol kat ettiklerini görebiliyor, koşu yarışmalarına katılabiliyor ve antrenörlük programları indirebiliyorlar.

Motivasyonunuzu Koruyun: Koşucular, özelleştirilmiş belirli hedeflere ulaştıklarında, yarışmaları kazandıklarında veya kendi kişisel rekorlarını kırdıklarında, en iyi koşuculardan ve ünlülerden motivasyon sağlayıcı mesajlar alıyor. Koşucular ayrıca iPhone ekranına dokunarak koşu sırasında yorum alabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT