Nike’tan Örgü Ayakkabı: Nike Flyknit Racer

Alışveriş Alışveriş Nike’tan Örgü Ayakkabı: Nike Flyknit Racer

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

NIKE önümüzdeki yaz sezonunda atletizm pistleri için tasarlanan son teknoloji ile donatılan hafif performans yeniliklerini tanıttı. Nike Flyknit ayakkabı tüy gibi hafif oluşu, ayağı sarması ve örgü yapısıyla dikkat çekiyor.

Sporculardan gelen görüşler doğrultusunda Nike Flyknit, ayakkabı yapısını zeminden yukarıya doğru tasarlayarak ve Nike’a özel yeni bir teknoloji kullanarak koşuda devrim yarattı. Tüy gibi hafif, ayağı saran ve adeta dikişsiz ayakkabılar için iplik ve kumaşlar ince bir mühendislikle sadece gereken yerlerde kullanıldı. Örgü yapısı ve destekleriyle Nike Flyknit Racer’ın üst kısmı ve dili sadece 34 gram ağırlığa sahip. Kırkiki numara bir ayakkabının toplam ağırlığı ise sadece 160 gram. Nike Flyknit Racer, 2011 Dünya Şampiyonası’nda erkekler maraton koşusunda birinci, ikinci ve üçüncü gelen koşucuların giydiği Nike Zoom Streak 3’ten ise %19 daha hafif.

Nike Flyknit’in üst kısmı aynı zamanda ayağı tam kavrayacak şekilde tasarlandığı için ayağın üzerine ikinci bir deri geçirilmiş hissi veriyor. NIKE’ın günlük kullanım için ürettiği Nike Flyknit Trainer + koşu ayakkabısı 220 gram ağırlığıyla Nike Flyknit’in hafiflik ve ayağı sarma avantajlarını her seviyedeki koşucuya sunuyor.

Diğer koşu teknolojileri:

Nike Pro TurboSpeed: Nike Pro TurboSpeed atletizm giysisi, NIKE’ın bugüne dek ürettiği en hafif, en hızlı forma. Rüzgar tüneli verilerinden yola çıkarak, 100 metrede NIKE’ın önceki atletizm formasından 0.023 saniye daha hızlı koşma olanağı sağlıyor. Son 12 yılda, NIKE’ın Project Swift çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ve 1.000 saati aşan rüzgar tüneli testleri sonucunda üstün Nike AeroSwift teknolojisinin ulaştığı son nokta elit sporculara azami hız kazandırıyor.

Bu teknoloji, Amerikalı, Rus, Alman ve Çin sporcular tarafından da uluslararası yarışmalarda kullanılacak. Nisan ayından itibaren ise NIKE’ın sponsor olduğu sporcuların katılacağı bireysel yarışlarda global bir renkte piyasaya sürülecek. Ayrıca, formalar Rusya Atletizm Federasyonu’nun renklerinde de çıkarılacak. Göze çarpan bu formalar ulusal kimlikle bilimsel yeniliği harmanlıyor. Önümüzdeki rekabet dolu yaz için, sürdürülebilirlik amacıyla Nike Pro TurboSpeed formlarının %82’si dönüştürülmüş polyester kumaştan üretildi. Her bir formanın üretiminde ortalama 13 geri dönüştürülmüş plastik şişe kullanıldı.

Nike Zoom Çivili Atletizm Ayakkabısı: NIKE, ultra hafif Nike Zoom Superfly R4 ve Nike Zoom Victory Elite çivili atletizm ayakkabılarını görücüye çıkardı. Ayağı üstün bir şekilde kavrayan ve koruyan ayakkabılarda, ayağın desteklenmesi ve dengelenmesine yardımcı olmak için, ayağın doğal hareketleriyle birlikte sıkılaşan veya gevşeyen dinamik NIKE Flywire teknolojisi kullanıldı. Son teknoloji ürünü çivili ayakkabılar, hıza odaklanarak sporcuları hayatlarının performansına hazırlıyor.

Daha fazla bilgi ve görsel için www.nikeinc.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT