Ninni ve Doğa Sesleri Eşliğinde Bebekler Uykuya Mutlu Dalacak

Alışveriş Alışveriş Ninni ve Doğa Sesleri Eşliğinde Bebekler Uykuya Mutlu Dalacak

Tarihler: 14 Ekim 2009 Çarşamba ~ 14 Kasım 2009 Cumartesi

Firma: Fisher Price

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2009 ~ Kas 14, 2009
NİNNİ VE DOĞA SESLERİ EŞLİĞİNDE BEBEKLER UYKUYA MUTLU DALACAK
Fisher Price’ın ilk yaş oyuncaklar serisindeki Türkçe ninni söyleyen “Kelebekli Rüyalar Dönence”, dinlendirici ninni ve doğa sesleri ile bebekleri mışıl mışıl uykuya hazırlıyor.

Kelebek ve yapraklardan oluşan ışık oyunları tavanda dans ederken bebeğinizin başı etrafında dönen kelebek ayıcıklar bebeklerin huzurlu bir uykuya geçmesine yardımcı oluyor. Bebeğiniz uyanıkken de ninni ve doğa sesleri ile keyifli vakit geçirmesine yardımcı olan Kelebekli Rüyalar Dönence, gece lambası olarak da kullanılabiliyor. Beş farklı ninni ve dört faklı ışık gösterisi sergileyen dönence annelerin bebeklerini kolayca uyutmasına yardımcı oluyor.

Bebek odalarının en sevimli aksesuarı olan “Kelebekli Rüyalar Dönence” bebeğiniz büyüdüğünde de şifonyer üzerinde kullanılabilecek bir gece lambasına dönüşebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT