Nish Bazaar’da Yöresel Lezzetler Şöleni, Nar Ekşisi ile Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Nish Bazaar’da Yöresel Lezzetler Şöleni, Nar Ekşisi ile Devam Ediyor

Tarihler: 26 Nisan 2012 Perşembe ~ 26 Haziran 2012 Salı

Firma: Nish Bazaar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2012 ~ Haz 26, 2012

Nish Bazaar, yöresel lezzetlerimizi Nar Ekşisi ile sofralarımıza taşımaya devam ediyor!

Nish Bazaar, Türkiye’nin dört bir yanından özenle seçilmiş yöresel ve doğal ürünleri ile, sağlıklı beslenmenin değerini bilenlerin öncelikli adresi oldu. Markanın özel olarak Antakya’dan getirttiği %100 nardan yapılan nar ekşileri, cam şişeleri ile mutfaklarınızdaki yerini almaya hazır.

Nish Bazaar, içerisinde hiç bir katkı maddesi olmayan, yoğun kıvamlı doğal nar ekşilerini, kullanım kolaylığı sağlayan cam şişelerde sunuyor. Özellikle salatalarda tercih edebileceğiniz nar ekşileri, bahar sofralarınıza yöresel lezzetleri katarken, doğallığın değerini bilenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Nish Bazaar’ın doğal ürünlerini denemek için 0212 265 31 84 numaralı telefondan, www.nishbazaar.com web sitesinden ya da Garanti Mahallesi Yanarsu Sokak No:18/2B Etiler’de bulunan mağazasından, markanın yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Nish Bilgiler; Antakya’ya özgü Mualle veya kısır yaparken, Nish Bazaar’ın doğal nar ekşisini lezzet ve renk katmak için kullanabilirsiniz.

www.nishbazaar.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT