Noviderm Boréade Temizleme Kremi ile Cildiniz Yumuşacık ve Pürüzsüz…

Alışveriş Alışveriş Noviderm Boréade Temizleme Kremi ile Cildiniz Yumuşacık ve Pürüzsüz…

Tarihler: 25 Ağustos 2009 Salı ~ 25 Eylül 2009 Cuma

Firma: Noviderm Boréade

Telefon: 0216 472 70 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2009 ~ Eyl 25, 2009
Noviderm Boréade Temizleme Kremi ile Cildiniz Yumuşacık ve Pürüzsüz…

Yaz boyu güneşe, sıcak ve nemli havaya, tuzlu ve tatlı suya maruz kalarak canlılığını yitiren ve dokusu bozulan ciltler, Noviderm Boréade Serisi sayesinde yeniden hayat buluyor. Boréade Temizleme Kremi, cildinizin doğal koruyucu tabakasına zarar vermeden derinlemesine temizlik sağlıyor ve cildinizdeki pürüzleri gideriyor.

Sağlıklı bir cilde sahip olmanın ilk şartı cildi çok iyi temizlemektir. Fransa’da dermatologların birinci sırada önerdiği cilt yıkama ürünü Noviderm Boréade Temizleme Kremi, cildinizi özenli bir şekilde ve derinden temizler. Özel formülü sayesinde cildin yumuşamasını ve yatışmasını sağlar. İçerdiği aktif bileşenler cildin ideal su ve yağ dengesinin sağlanmasına ve korunmasına yardımcı olur. Cildinizi arındırarak bakteri oluşumu için uygun zemini ortadan kaldırır.

Yağlı ve karma ciltlerin günlük temizliği için önerilen Noviderm Boréade Temizleme Kremi, uygulandıktan sonra ciltte kuruma ve gerginlik hissi yaratmaz. Temizlerken bir taraftan cildin kendi doğal tabakasını korur. Yumuşak krem formunda yapısı ile nemli cilt üzerine köpürtülerek uygulanır ve ılık suyla durulanır.

Her gün sabah ve akşam Noviderm Boréade Temizleme Kremi’ni uyguladığınızda cildinizi taptaze, canlı ve pürüzsüz hissedeceksiniz.

Boréade Cleansing Cream Temizleme Kremi (150 ml ) 43,50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT