Numaralı Gözlükler Su Altına İndi

Alışveriş Alışveriş Numaralı Gözlükler Su Altına İndi

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Arena

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

NUMARALI GÖZLÜKLER SU ALTINA İNDİ

ARENA’nın özel olarak ürettiği yüzücü gözlükleri, görme bozukluğu yaşayanların su altındaki görüş alanlarına netlik kazandırıyor. Görme bozukluğundan dolayı suda dilediği gibi hareket edemeyenler ARENA ile bu sorununu çözüyor. ARENA’nın özel olarak ürettiği ve numaralı lenslere sahip yüzücü gözlükleri görme bozukluğu yaşayanların su altı görüş alanına netlik kazandırıyor.

ARENA numaralı yüzücü gözlüklerinde numaralı lensler tek tek satılıyor. Böylece farklı derecede bozuklukları olanlar, uygun numaralı optik lensleri ayrı ayrı alma imkanına sahip oluyor. İki ayrı optik lens ortasından birleştirilebilme özelliği ile de kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve son derece yumuşak dokuya sahip gözlükler, özel kayış tokaları ve ayarlanabilir kayış mekanizmaları ile her tür yüz tipine kolayca uyum sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

çok güzel ama nerden alabiliriz?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT