Ofisteki En Büyük Yardımcınız Epson Stylus Office BX625FWD ile 4 İşinizi Birden Yapın

Alışveriş Alışveriş Ofisteki En Büyük Yardımcınız Epson Stylus Office BX625FWD ile 4 İşinizi Birden Yapın

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Epson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Baskı teknolojileri uzmanı Epson, yeni nesil yazıcısı Epson Stylus Office BX625FWD ile büyük ofislerden küçük işletmelere kadar pek çok iş yerinde demirbaş olmaya aday... BX625FWD, dakikada 38 sayfaya kadar siyah beyaz, 15 sayfaya kadar ise renkli baskı alabiliyor.

Epson’un hem tasarımı hem de teknolojisi ile küçük ve büyük tüm ofislerin baskı ihtiyaçlarına çözümler sunan 4’ü 1 arada Epson Stylus Office BX625FWD ofisinizde en büyük yardımcınız olmaya aday.

Tüm baskı çözümlerini ayağınıza getiren Epson Stylus Office BX625FWD ile belgelerinizi yazdırabiliyor, tarayabiliyor, kopyalayabiliyor ve fax çekebiliyorsunuz. Çift taraflı çıkış alma özelliğine sahip BX625FWD, Ethernet desteğine ve Wi-Fi özelliğine de sahip.

Epson Türkiye Müdürü Sevil Kanat, Epson Stylus Office BX625FWD yazıcısının KOBİ’ler için önemli avantajlar sunduğunu söylüyor ve ekliyor: “Baskı hızı, az yer kaplaması, kablosuz çalışabilmesi ve daha da önemlisi düşük baskı ve kullanım maliyeti ile Stylus Office BX625FWD küçük işletmeler için ideal bir ürün.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT