Okul Alışverişi Toyiki`den: Tıka Basa Toyiki Çanta !

Alışveriş Alışveriş Okul Alışverişi Toyiki`den: Tıka Basa Toyiki Çanta !

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 26 Eylül 2008 Cuma

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 26, 2008

TIKA BASA TOYİKİ ÇANTA: 75 PARÇA SADECE 35 YTL !

Gözlerinizi kapatın. Yorulmadığınız bir okul alışverişi hayal edin ve her şeyin bir arada olduğu, tıka basa dolu bir okul çantası düşünün. Alıyorsunuz ve çıkıyorsunuz. İşte bütün mesele bu ! Okuldan önce Toyiki’ye...
Deniz, kumsal, bol güneş ve eğlenceli oyunlar derken yaz tatili geride kaldı. Şimdi okul vakti. Yeni dönem okul maratonu Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki’de start alıyor.

Toyiki’nin tıka basa dolu, hayal kahramanlı çantaları hem velileri hem de öğrencileri mutlu etmeye başladı. Benzeri olmayan Toyiki çantalarında yok yok. 75 parça, 22 çeşit. Hem de bu kadar çeşidin ve ürünün olduğu, çizgi karakterlerle kimlik bulan çantalar sadece 35 YTL. Piyasada yeralan tek bir çanta fiyatının çok altında satışa sunulan Toyiki Tıka Basa Çantalar, çocukların yanısıra fiyatı ile de velileri mutlu ediyor.
Hem kız çocukları hem de erkek çocukları için Toyiki Tıka Basa çantalar; Işıklı Spider Man, Cars, Barbie ve Winx çantalarından oluşuyor.

Sadece Toyiki mağazalarında bulabileceğiniz Toyiki Tıka Basa Çantalar’ın içinde; 4 kurşun kalem, 2 kırmızı kalem, 3 yuvarlak kalemtıraş, 2 silgi, 12’li kuruboya, 12’li pastel boya, 12’li suluboya, 4’lü çizim takımı, A5 çizgili ve kareli defter, A4 çizgili ve kareli defter, resim defteri, 5 renk tükenmez kalem, plastik kalemlik, 10 renk elişi kağıdı, 2 bant, stick yapıştırıcı, şeffaf jelatin kap, 150’lik zebra ataç seti, BIC kristal jel kalem ve 8 adet etiket mevcut. Toyiki, velilerin sokak sokak kap kâğıdı, beş ortalı defter, çeşit çeşit kurşun kalem arama derdine son veriyor.

"Hep ucuz en ucuz” yaklaşımı ile her zevke ve yaşa hitap eden Toyiki’de kırtasiye reyonlarında yok yok. Toyiki, ürün gamındaki 3000 çeşit ile, okulların başlama döneminde mağaza mağaza gezmeye son veriyor. Türkiye çapında 34 mağazasında kırtasiye reyonlarını açan Toyiki’nin kırtasiye ürünleri arasındaki; Faber Castell, Pritt, UHU, Monami, Pelikan, Mopak gibi marka lisanslı kırtasiye ürünleri, spor kulüplerinin lisanslı ürünleri, çocuklar tarafından en beğenilenler arasında yer alıyor.
Ayrıca Sünger Bob, Batman, Barbie, Pixie, Hot Wheels, Puma, Spider Man, Nike, Transformers, Winx, Action Man, Hulk, Iron Men, South Park, Power Rangers gibi karakter lisanslı ürünler de, Toyiki’lerde okula gitmek için çocukları bekliyor.
Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 35 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT