Okul Hediyen adidas’tan!

Alışveriş Alışveriş Okul Hediyen adidas’tan!

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eyl 30, 2011

adidas, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan öğrencileri cazip bir hediye kampanyası ile sevindiriyor. Konforlu bir okul yolculuğu için alışverişini adidas’tan yapan öğrencileri birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

30 Eylül tarihine kadar devam edecek kampanyada adidas mağazalarından 150 TL ve üzeri okul alışverişi yapanlar defter- kurşun kalem seti, su matarası, oyuncu kartları, boya kalemi seti, yemek kutusu ve mini backpack seçeneklerden birine sahip olacak. Kampanyaya katılan tüm adidas mağazaları, okul yolunda ilerleyen çocuklara, gençlere ve ailelerine spor ve heyecan dolu bir okul yolu sunuyor.

Okula dönmek adidas ile çok güzel

adidas, Sonbahar/Kış 2011 Koleksiyonu’ndaki ürünler ile okul yolundaki öğrencileri mutlu etmek için hazır.

Spor ayakkabıdan eşofman takımına, klasik adidas sırt çantalarından NBA temalı sırt çantalarına ve NEO etiketli rengarenk bir koleksiyona kadar birçok seçenek adidas mağazalarında okula hazırlanan öğrencileri bekliyor. adidas birbirinden şık ve teknolojik ürünleri ile öğrencilerin hayatına hem konfor hem dinamizm katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT