Oley.com Tam 9 Kişiyi Dünya Kupasına Gönderiyor

Alışveriş Alışveriş Oley.com Tam 9 Kişiyi Dünya Kupasına Gönderiyor

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Firma: oley.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 25, 2010
Dünya Kupası Yolcuları Ödüllerini Aldı

“Oley.com Dünya Kupası” ve Garanti Bankası ile ortaklaşa gerçekleştirilen "Garanti’li Oley” kampanyaları ile Dünya Kupası’nı Güney Afrika’da tribünde izleme fırsatı yakalayan Oleyciler belli oldu!

Güney Afrika’da muhteşem günler geçirecek olan Oley.com talihlileri ödüllerini dün (17 Nisan Cumartesi) İstanbul’un favori mekanlarından Armani Caffe İstinye Park’ta yapılan törenle Oley.com Genel Müdürü Caner Erim’, NTV Spor sunucusu Burcu Esmersoy ve Beşiktaşlıların unutamadığı golcüleri Pascal Nouma’nın elinden aldılar.

Nouma ve Burcu’nun güldüren şakalarına da maruz kalan Oley.com’dan Dünya Kupası’nı Güney Afrika’da izleme şansı yakalayan sporseverlerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Törene katılarak ya da temsilcilerini göndererek ödüllerini alan talihliler Murat Zor (Balıkesir), Bülent Şahin(İstanbul), Onur Karamustafaoğlu (İstanbul), Çağatay Yılmaz (İstanbul), Özkan Meraş (İstanbul), Yiğit Arman (İstanbul), İbrahim Emre Bülbül(İstanbul), İzzet Sözen (Mersin) ve Muhammed Çağrı Dural (İstanbul) heyecanlarının şampiyona yaklaştıkça katlanarak arttığını söyledi..

Genel Müdür Erim: “Böylesine Büyük Bir Organizasyona 9 Kişiyi Göndermekten Mutluluk Duyuyoruz”
Oley.com’un Genel Müdürü Caner Erim törende yaptığı konuşmada; kampanyanın yaklaşık 3 ay boyunca çok yoğun ilgiyle sürdüğünü ve katılımın çok yüksek olduğunu açıkladı. Dünya Kupası’nın dünyanın en büyük ve en heyecanlı organizasyonu olduğunu ve böyle büyük bir organizasyona yönelik kampanya yapmanın da ciddi emek ve hazırlık gerektirdiğini, bu açıdan Güney Afrika’da yapılacak Dünya Kupası’na 9 sporseveri göndermekten gururlu ve mutlu olduklarını, bundan sonra da bu tür büyük kampanyarının devam edeceğini açıkladı.

Oley.com bununla da yetinmiyor!
Canlı skorların da takip edilebildiği oley.com’da, alanında uzman, güçlü bir editöryel ekip tarafından hazırlanmış kuponlar ile her maç için bilinmesi gereken tüm bilgiler “infoley” adı altında yer alıyor.

oley.com `un yorumcuları arasında başta Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın olmak üzere çok sayıda önemli spor otoritesi bulunuyor. Bu isimler oley.com`un "videoley" sayfasında sadece oley.com üyelerine yönelik hazırlanmış özel çekim videolarıyla görüş ve yorumlarını paylaşıyor.

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde kurulan, misyonunu ve hedefini “Türkiye’de yasal, güvenli ve güncel içerikli bahsin adresi olmak” olarak belirleyen www.oley.com yakın bir zamanda TJK sanal bayisi olarak da hizmet verecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT