Önce Galleria`ya Sonra Tatile

Alışveriş Alışveriş Önce Galleria`ya Sonra Tatile

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Galleria Alışveriş Merkezi

Adres: Ataköy Ataköy İstanbul

Telefon: (0212) 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
ÖNCE GALLERIA’YA SONRA TATİLE..
TÜRKİYE’NİN İLK ALIŞVERİŞ MERKEZİ GALLERIA, TATİL ÖNCESİ ALIŞVERİŞLER İÇİN 136 SEÇKİN MARKANIN BİNLERCE SEÇENEKLERİNİ SUNUYOR. ZİYARETÇİLERİNE MODERN BİR ALIŞVERİŞ ORTAMI SUNAN GALLERIA, ELEGANS YAZ DEKORU, PARİS LİRİZMİNİ HATIRLATAN DUVAR RESİMLERİYLE KEYİFLİ ALIŞVERİŞİN TEK ADRESİ OLUYOR.

Yaz kampanyaları, indirimler, taksit seçenekleri, yüzlerce ünlü markanın yepyeni koleksiyonları, dünya mutfaklarından ve Türk yemeklerinden lezzetler sunan restoran ve cafe’leri ile Galleria Tatil öncesi alışveriş için aradığınız her şeyi sunuyor. Yepyeni yaz dekoru ile ziyaretçilerini karşılayan Galleria Alışveriş Merkezi’nde her şey yenileniyor. Alışverişi keyfe dönüştürmeyi hedefleyen Galleria, elegans dekon konseptleri, ünlü markaların birbirinden cazip kampanyaları ile ziyaretçilerini tatil alışverişine davet ediyor.

Alışverişi eğlence ve keyifle birleştirmeyi kendine ilke edinen Galleria bünyesinde Beymen, Vakko, Fabrika, Network, Paul&Shark, Karl Lagerfeld, Cacharel, Damat&Tween, Pierre Cardin, Park Bravo, Mudo, Network, Lacoste, Divarese, ELLE gibi dünyaca ünlü markaların mağazaları yer alıyor. çok katlı departmant store olarak hizmet veren YKM , MİGROS süpermarket, bowling salonu, Türkiyenin en seçkin pub ve caféleri , 12 adet sinema salonu, buz pateni pisti, 2000 araçlık otoparkı bulunuyor. Galleria Alışveriş Merkezi, sunduğu ücretsiz müşteri servisleri ile alışverişi kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kozmetikten Ev Tekstiline, Hediyelik Eşyadan, Beyaz Eşyaya, Teknoloji ürünlerinden, Kuyumculara kadar her alanda ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Galleria Alışveriş Merkezi, sosyal ve kültürel faaliyetler alanında da hızlı bir tempo içerisinde. Dünyanın ve Türkiye’nin en seçkin markalarının koleksiyonlarını rahat ve güvenli bir alışveriş ortamı içerisinde bulabileceğiniz Galleria’da tatil modaya doğru esiyor.
www.galleria-atakoy.com.tr
GALLERIA DANIŞMA : (0212) 559 95 60



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT