Opal, Diana, Agat ve Norra Serileriyle Kütahya Seramik`ten Dört Dörtlük Mekanlar

Alışveriş Alışveriş Opal, Diana, Agat ve Norra Serileriyle Kütahya Seramik`ten Dört Dörtlük Mekanlar

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Kütahya Seramik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011
Kütahya Seramik mutlu ailelerin güzel anlarını keyifle paylaştıkları en güzel mutfaklar ve banyolar yaratmak isteyenlere hepsi birbirinden farklı özellikleriyle dikkat çeken Opal, Diana, Agat ve Norra serilerini sunuyor.

Seramik sektörünün önde gelen markalarından, yeniliklerin ve modernizmin öncüsü Kütahya Seramik 2011 koleksiyonunda yer alan ürünlerle göz doldurmaya devam ediyor. Hepsi birbirinden farklı özelliklere sahip olan Opal, Diana, Agat ve Norra serileri yenilikçi çizgileriyle mutlu ailelerin güzel anlarını keyifle paylaştıkları en güzel mutfaklar ve banyolar yaratmak için isteyenlerin tercihi olacak.

Mutlu Ailelerin Güzel Anlarını Keyifle Paylaştıkları En Güzel Mutfaklar ve Banyolar İçin; Opal
Kütahya Seramik 2011 koleksiyonun en iddialı ürünlerinden Opal serisi siyah, petrol, gri ve beyaz renkleri ile mekanlarınızda hayat buluyor. Rölyefli dokusu ve parlak görünümü mutfak ve banyoların gözde tasarımları arasında yerini alan Opal serisi duvar seramikleri 45x20 cm, yer seramikleri 33x33 cm ebatlarında.

Çeyrek Asırlık Tecrübeyi Zarafet ve Ustalıkla Buluşturan Banyolar İçin; Diana
Diana serisi, sade ama göz alıcı bir mekan yaratmak isteyenler için üretilen platin dekorlar, zarafeti ve asaleti de yaşam alanlarına getiriyor. Yalın bir tasarım anlayışının sergilendiği serinin en iddialı ürünü ise, kabartma efektli platin dekorlar. 50x25 cm ölçülerinde duvar karosu, 33x33 ölçülerinde yer karosu olarak üretilen serinin, siyah ve beyaz olmak üzere iki alternatifi bulunuyor.

İş Hayatının Dinamizmini Sanat ve Estetikle Buluşturan Göz Alıcı Mekanlar İçin; Agat
Seramik sektöründe yeniliklerin ve modernizmin öncüsü Kütahya Seramik, işlevsellik ve kullanılabilirliği ön plana çıkaran Agat serisi çizgisel tasarımı ile gözde mekanlar yaratıyor. 60x30 cm ebadında duvar, 42.5x42.5 cm ebadında yer karosu olarak bone, bej, gri ve vizon renk seçeneklerine sahip Agat serisi döşendiği yere derinlik duygusu kazandırıyor. Parlak dokusu ile çekiciliğini arttıran seri, doğadaki saf halinden bir kesit görünümüyle de farklılığını sergiliyor.

Profesyonel Mimarların Seçkin Tasarımlarıyla Hayat Verdiği Özgür Mekanlar İçin, Norra
Sırlı porselen karo özelliği ile birçok farklı mekanda uygulama özelliği olan Norra serisi, bone, beyaz, gri, siyah ve kahve renklerinde. Lappato özelliğine sahip seri parlatılmış özel ve düz bir yüzeye sahip. Seride uygulanan rektifiye (karonun kenarlarını düzlenmesi) işlemi ürüne derzsiz döşeme imkanı sunuyor. Ürün, 100x50 cm, 100x25 cm, 66x33 cm, 42.5x42.5 cm yer karosu olarak 66x19.5 cm fileli dekor ve 66x6.5 cm bordürlere sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT