Open Stock Serisi Renklerin Büyüsünü Yansıtıyor

Alışveriş Alışveriş Open Stock Serisi Renklerin Büyüsünü Yansıtıyor

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 27 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ May 27, 2012

Kütahya Porselen, Open Stock Serisi’yle hem işlevsel, hem de enerji dolu tasarımlar sunuyor. Seride yer alan ürünler takım halinde satın alınabildiği gibi isteyenler seçtikleri ürünler ile kendi kombinlerini oluşturabiliyorlar.

Yeni güne capcanlı renklerin enerjisiyle başlamak için Kütahya Porselen’den reddedilemeyecek bir teklif var. Geniş seçeneklere sahip Open Stock Serisi sunduğu avantajlarla rüya gibi tasarımlar vaat ediyor. Üstelik seride yer alan modeller ister takım halinde, istenirse de tek tek satın alınabiliyor.

Seri, puantiyeli ve çizgili desenleriyle bardaklardan servis tabaklarına, sosluklardan kaselere kadar birçok tasarım barındırıyor. Open Stock’ta yer alan ürünlerin fiyatı 149 TL ile 179 TL arasında değişiyor.

Open Stock Serisi’nin sınırsız seçeneklerini görmek için Kütahya Porselen mağazalarını veya Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ve ulusal marketleri ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek isterseniz ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT