Optimum Oultlet´ten 4X4´lük Yılbaşı Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Optimum Oultlet´ten 4X4´lük Yılbaşı Hediyesi

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Optimum Outlet

Adres: E- 5 Üzeri Göztepe Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 664 14 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Ara 31, 2010

İstanbul Optimum Outlet’te Büyük Yılbaşı Çekilişinde SUZUKİ GRAND VİTARA Kazanma Fırsatı Sizleri Bekliyor!

Optimum Outlet’te 31 Aralık 2010 tarihine kadar aynı gün içerisinde toplamda 75 TL’lik alışveriş yapan herkes yapılacak çekilişle kazanma şansı yakalıyor. Çekilişe katılmak için gün içinde yaptığınız her 75 tl’lik alışveriş fişinizle Optimum Outlet danışmasına gelip şifrenizi alıyorsunuz. Aldığınız şifreyi cep telefonunuzdan 4533’e sms atarak çekilişe katılmış oluyorsunuz. Daha çok alışveriş, daha çok şifre, daha fazla kazanma şansı sizin elinizde ...

Optimum Outlet yeni yıl heyecanını yaşamak isteyen binlerce ziyaretçisine hazırladığı sürpriz etkinlikler ile 2010 yılına veda ediyor.

Optimum; müzik dinletileri, sürpriz hediyeler, birbirinden ilginç workshop’lar, Optimum Çocuk Kulübü etkinlikleri ve daha birçok aktivite ile ziyaretçilerine yeni yıl coşkusunu yaşatıyor…

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. 2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatacak olan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)’nin Prag’da düzenlenen Avrupa Konferansı’nda “Avrupa’nın En İyi Outlet’i” seçilerek Türkiye’den ödüle layık görülen tek AVM olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye’de ”Yılın En İyi Outlet’i” seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT