Organiga Story Şimdi Tüm Watsons’larda

Alışveriş Alışveriş Organiga Story Şimdi Tüm Watsons’larda

Tarihler: 15 Ekim 2010 Cuma ~ 15 Kasım 2010 Pazartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2010 ~ Kas 15, 2010

Dünyanın en çeşitli kozmetik ve bakım ürünleri zinciri Watsons’larda güzelliğiniz için yepyeni bir seri daha. Organik yeşil elmanın tüm faydasıni içeren Organiga Story ile vücudunuz çok daha bakımlı, güzel ve ışıltılı…

Nemlendiriciden vücut yağına, peelingden dudak balsamına vücudunuzun komple bakım ihtiyacını karşılayan Organiga Story ile kışın kurutan havasına karşı hazırsınız.

6 farklı ürün bulunan Organiga Story ürünlerinin fiyatları 5,99TL ile 9,99TL arasında değişiyor.

Organiga Story Canlandırıcı Kremli Duş Jeli/ Organik Yeşil Elma 290 ml (7,99TL): Her gün vücudunuzdan kir ve kalıntıları arındıran bu canlandırıcı kremli duş jeli ile banyo keyfinize keyif katın. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir. Ayrıca cildinizi Shea ağacı ve pirinç kepeği yağı ile besler ve temiz, tazelenmiş ve yumuşak kalması için nemlendirir.

Organiga Story Arındırıcı Vücut Peelingi/ Organik Yeşil Elma 200 g (9,99TL): Elma kabuğu ile hazırlanmış doğal arındırıcı vücut tuzu, vücudu saflaştırmaya, kuruluğunu gidermeye, mat cildin parlaklığını arttırmaya yardımcı olur. Shea ağacı yağı ve zeytinyağı ile cildinizi besler ve nemlendirir, cildinizi yumuşak ve ışıltılı kılar. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir, cildinizi daha yumuşak ve parlak kılar.

Organiga Story Derinlemesine Güçlendirilmiş Vücut Yağı/ Organik Yeşil Elma 200 ml (9,99TL): Bu vücut yağı, cildin kuruluğunu gidermek ve esnekliğini arttırmak için mükemmel nemlendiriciler olan, besleyici Shea ağacı yağı ve susam yağı ile zenginleştirilmiştir. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir, cildinizi yumuşak ve pürüzsüz kılar.

Organiga Story Canlandırıcı El Kremi/ Organik Yeşil Elma 100 ml (5,99TL): Bu hafif, yağsız el kremi, ellerinizi ve tırnaklarınızı beslemek için kuruluğu gideren ve cildinizi nemli tutan doğal pirinç kepeği yağı, üzüm çekirdeği yağı ve Avustralya fındığı yağı ile zenginleştirilmiştir. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir, ellerinizi yumuşak, pürüzsüz ve formda tutar.

Organiga Story Güçlendirilmiş Dudak Balsamı/ Organik Yeşil Elma 10g (6,99TL): Bu ultra besleyici ve şekillendirici dudak balsamı, dudaklarınızı nemlendirmek ve yumuşatmak için Shea ağacı yağı içermektedir. Organik Yeşil Elma, dudaklarınızın uzun süre nemli kalmasını sağlar ve matlaşmadan korur, dudaklarınızı yumuşak ve sağlıklı kılar.

Organiga Story Ultra Nemlendirici Vücut Losyonu/ Organik Yeşil Elma 290 ml (9,99TL): Bu hafif nemlendirici vücut losyonu, cildinizi beslemek ve nemlendirmek için besleyici Shea ağacı yağı ve pirinç kepeği yağı ile zenginleştirilmiştir. Ayrıca cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarına karşı korumak için güneş koruyucu içermektedir. Organik Yeşil Elma, erken yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardımcı olan antioksidan özelliklere sahiptir, cildinizi parlak ve pürüzsüz kılar.

Watsons Mağazaları: İstanbul Avrupa Yakası: Cevahir, Metrocity, MKM, City’s, Kurtuluş, Carousel, Ataköy Plus, Olivium, Akvaryum, 212 İstanbul, Starcity, Atirus, Beylikdüzü Perlavista AVM, Maxi Silivri, İstanbul Anadolu Yakası: Capitol, Bahariye, Optimum, Kozzy, Erenköy, Neo Marin Ankara: Panora, 365, Kentpark, Optimum Eryaman, Batıkent Carrefour AVM, İzmir: Forum Bornova Bursa: Zafer Plaza, Korupark, Kent Meydanı, Anatolium AVM Mersin: Forum Mersin Kayseri: Kayseri Park Denizli: Forum Çamlık, Teras Park Eskişehir: NeoPlus, Espark Trabzon: Forum Trabzon Tekirdağ: Tekira Antalya: Deepo.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT