Orijinal Fonex Gummy Wax ile Orijinal Saçlar

Alışveriş Alışveriş Orijinal Fonex Gummy Wax ile Orijinal Saçlar

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 25 Mart 2012 Pazar

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Mar 25, 2012

Tüketiciye ve profesyonellere yönelik yenilikçi ürünleriyle sektördeki öncülüğünü sürdüren Fonex Kozmetik, “Gummy Wax” ile saçlara kalıcı şekiller veriyor, parlaklık katıyor.

Fonex Kozmetik, uluslar arası standartlardaki 100'ü aşkın ürünü ile Türkiye'nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alıyor. Firma, tüketici odaklı hizmet anlayışı ile tüketicilerin ve profesyonellerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren ürünler geliştiriyor. Fonex’in geniş ürün yelpazesine eklediği “tescilli” ürünlerden biri de özel formüllü saç şekillendirici “Gummy Wax”.

Şekilciler için Fonex Gummy

Saçlara şekil vermek kadar, yapılan modellerin uzun süre kalıcılığını koruması da zordur. Kadın erkek herkesin isteği uzun süre şeklini koruyan güzel saçlardır… Fonex Kozmetik özel formüllü “Gummy Wax” ile kalıcı güzelliği sunuyor.

Benzersiz saç modelleri için şekillendirici ve parlatıcı krem özelliklerine sahip Fonex GUMMY Wax, saçı yağlandırmadan, saça uzun süre kalıcı ve sabit bir duruş kazandırıyor. Saçların esnekliğini koruyarak daha kolay şekil almasını sağlayan Fonex Gummy Wax formülündeki keratin ile saçlara bakım da yapıyor. Tutuculuğu yüksek Gummy Wax, alkolsüz içeriği sayesinde, saçlara zarar vermeden ekstra hacim kazandırıyor.

Kolay şekle girebilen, elektriklenmeyen, bakımlı, doğal, sağlıklı ve parlak saçlara sahip olmak Fonex Gummy Wax ile çok kolay…

www.fonex.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT