Otomotiv sektörü Chery ile nefes alıyor…

Alışveriş Alışveriş Otomotiv sektörü Chery ile nefes alıyor…

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: CHERY

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 25, 2009
CHERY ÖTV İNDİRİMİ İLE ARTIK DAHA DA HESAPLI
Otomotiv sektörünü canlandırmak amacıyla indirilen ÖTV oranlarının ardından CHERY; Alia, Tiggo3 ve Taxim modellerindeki fiyat değişiklikleri ile adeta krize meydan okuyor.
Dünya genelini etkisi altına alan ekonomik krizden nasibini alan Türkiye’de , piyasadaki ani kur dalgalanmaları dolayısıyla oluşan nakit dar boğazına hükümet çözüm ararken, aylardır beklenen ÖTV indirimi ile otomotiv sektörü yeniden hareketlilik kazandı. Uygun fiyat ve zengin araç seçenekleri ile CHERY , otomotiv piyasasının taze kanı olarak emin adımlarla ilerlerken, tüm tüketicileri Türkiye’nin her yerindeki 50’yi aşkın showroomlarında bekliyor.
3 ay sürmesi planlana ÖTV indirimlerinin yanı sıra Chery’nin USD kurunu sabitleyerek kur farkından müşterilerini koruması ile birlikte, otomobil almak iseyenler birçok fırsata aynı anda sahip olacaklar.

Ailelerin ve SUV meraklılarının gözdesi Tiggo3
Aileler ve SUV meraklıları için tasarlanan Tiggo3 modelinde; sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS+EBD, çocuk emniyet kilidi, kapı içi koruma barları, elektrikli ön ve arka camlar, elektrik ısıtmalı deri koltuklar, yükseklik ayarlı aktif gergili ön emniyet kemerleri, 3 nokta bağlantılı arka emniyet kemerleri, Radyo/CD çalar+MP3, klima gibi daha bir çok lüks donanımın yer almakta. Tiggo3 modeli Forza ve Lusso donanım paketleri ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.
ÖTV indirimlerinin ardından yeni fiyatları ile Chery üretimi, 119 beygir güç üreten 1.6 litrelik ACTECO motora sahip Tiggo3 Forza, 35,990 TL iken ÖTV indiriminin ardından 30.999 TL’ye, Tiggo3 Lusso ise 39,990 TL’ den 36.167 TL’ye indi. Böylece Chery Tiggo3 SUV segmentinde en ucuz araç olma özelliğini koruyarak ÖTV indirimi ile iddiasını ikiye katlamış oldu. Sihirli bir dokunuşla şehrin tüm yorgunluğunu üzerinizden alacak olan Tiggo3 ile tanışmanız için direksiyon koltuğuna oturmanız yeterli olacaktır. Chery Tiggo3 otomatik şanzımanlı versiyonunu çok yakın bir zaman da piyasa süreceğini de müjdesini veriyor.

Tasarımı ile göz alan Alia
Hibrid motor özelliği ile “yeşil çevre ödülünü” alan C segmentinin bir numaralı adayı Alia, birbirinden bağımsız çift salıncaklı süspansiyon sistemi ile yüksek yol tutuş imkânı sağlıyor. Önlerde ve yanlarda 4 hava yastığı, yol bilgi ekranı, ABS, EBD, otomatik klima, park sensörü, sunroof, immobilizer, açık kapı uyarı sinyal sistemi, CD/MP3 çalar, deri döşemeli koltuklar gibi zengin güvenlik ve konfor donanımı ile Alia, göz dolduruyor. Hibrid motor özelliği sayesinde önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayacak olan Alia Hybrid, Türk tüketiciler ile buluşmak için gün sayıyor.
Norma, Forza ve Lusso donanım paketleri ile tüketicilerin beğenisine sunulan Alia’nın ÖTV indirimleri sonrası anahtar teslim fiyatları ise 20,663 TL(Norma), 22,386 TL(Forza) ve 24,108 TL(Lusso) olarak düzenlendi.

Hem işe hem gezmeye: Chery Taxim
Hafif ticari araç sınıfının üstün özelliklerine sahip üyesi Chery Taxim, iş amaçlı kullanımının yanında bir aile otomobili olma özelliği de taşıyor. Taxim, standart olarak sunulan zengin donanımına oranla ekonomik fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şu an için sadece Norma donanım paketi ile satışa sunulan, kısa bir zaman sonra Forza ve Lusso donanım paketleri de ticari otomobil pazarın da yer alacak olan Chery’nin ticari otomobili Taxim’in ÖTV indiriminin ardından tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 16,481 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT