Özel Günlerin En Özel Armağanı Magnum Çikolata’dan

Alışveriş Alışveriş Özel Günlerin En Özel Armağanı Magnum Çikolata’dan

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Magnum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Özel Günlerin En Özel Armağanı Magnum Çikolata’dan

Magnum Praline Fındık ve Magnum Praline Bitter, tutkunlarını özel günlerde de yalnız bırakmıyor. Birbirinden eşsiz iki lezzeti 24’lük Praline paketlerinde bir araya getiren Magnum Çikolata, bayramda konuklarınıza ikram edeceğiniz veya ziyaretlerinizde hediye edeceğiniz şık bir alternatif sunuyor.

Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi oluşan Magnum Praline’ler, lezzet tutkunlarını özel günlerde de yalnız bırakmıyor. Magnum Praline Bitter ve Magnum Praline Fındık’tan oluşan Magnum Çikolata paketlerinin şıklığı, içindeki benzersiz lezzetin de sinyalini veriyor. 12 adet Magnum Praline Fındık ve 12 adet Magnum Praline Bitter’den oluşan 24’lük paketler, özel günler için Magnum tarafından tasarlandı.

Her bir ısırığınızda kendinizden geçeceğiniz, hem damağa hem de göze hitap eden hediyelik paketlerdeki Magnum Praline’lerin satış fiyatı 9,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT