Özgür Ruhlar Bu Yaz da CONVERSE’ten Vazgeçemeyecek!

Alışveriş Alışveriş Özgür Ruhlar Bu Yaz da CONVERSE’ten Vazgeçemeyecek!

Tarihler: 26 Mayıs 2009 Salı ~ 26 Haziran 2009 Cuma

Firma: Converse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2009 ~ Haz 26, 2009
Özgür Ruhlar Bu Yaz da CONVERSE’ten Vazgeçemeyecek!
Yazın tüm sıcaklığı ile kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde, Converse 2009 Yaz Koleksiyonu’nun birbirinden çekici modelleri raflardaki yerini aldı. Converse’in Yaz Koleksiyonu’nda Chuck Taylor All Star’dan Jack Purcell’a, One Star’dan Star Player’a kadar severek giydiğimiz tüm modeller yepyeni tasarımları ve birbirinden şık detayları ile sunuluyor.

Bitmeyen bir moda: Chuck Taylor All Star
Bağcıksız… Koleksiyonun en çarpıcı modellerinden biri ise bağcıksız formu ile öne çıkan Chuck Taylor All Star Slip. Son yıllarda Avrupa’da büyük bir trend oluşturan bu modeller klasik Converse kullanıcılarına alternatif sunuyor. Chuck Taylor All Star Slip modelleri, özellikle rahatlığı ve pratik kullanımı ile dikkat çekiyor. Beyaz, siyah, lacivert ve gri gibi klasik renklerin yer aldığı koleksiyon hem erkeklerin hem de bayanların büyük beğenisini topluyor.

Vintage… Chuck Taylor All Star serisi içinde yer alan, vintage malzemelerin kullanıldığı, mavi ve yeşil renklerindeki vintage modeller ise eskitilmiş havası ile çarpıcı bir şıklık sergiliyor. Sezonun vazgeçilmez trendi ekoseler de yazı anımsatan mavi ve toprak tonlarıyla koleksiyon içerisinde öne çıkıyor.

Çift detaylar… Converse denilince ilk akla gelen model olan Chuck Taylor All Star, çift detaylı tasarım ile yaz koleksiyonunda klasik görünümüne özgünlük katıyor. Chuck Taylor All Star modelinin lastik kısmında, dikişlerinde ve kuşgözlerinde kullanılan çift detaylar tarzlarında farklılık yaratmak isteyenler için tasarlandı.

Müzik Koleksiyonu ve Grateful Dead
Birkaç sezondur müzik koleksiyonu serisi ile büyük beğeni toplayan Converse, yaz sezonunda da müzik temasına önem vermeye devam ediyor ve 60’lı yılların idol gruplarından biri olan Grateful Dead’i tasarımlarına taşıyor. Grateful Dead Koleksiyonu, Chuck Taylor All Star modeli kanvas ayakkabılarda kendini gösteriyor. Binlerce konser veren, kitleleri peşinden sürükleyen, farklı tarzı ve asi duruşu ile hala akıllarda olan grubun, albüm görselleri kullanılarak tasarlanan modeller, Converse yaz koleksiyonunda çarpıcı bir etki bırakıyor.

Ayaklardaki gülücük, Jack Purcell
Dünyaca ünlü badmington şampiyonu Jack Purcell’ın, Converse için dayanıklı bir kort ayakkabısı dizayn etmesi ile başlayan Jack Purcell serüveni yıllardır güncelliğini korumakta. Casual giyim ile bütünleşen ayakkabıların burnunda yer alan özgün gülüş, bu sezon kanvas kumaşlar ile tamamlanıyor. Sezonda canlı yaz renkleri ve çizgili modelleri ile öne çıkan Jack Purcell serisi, bambaşka bir Converse giymek isteyenlere özel ve elegan bir seçenek sunuyor.

Rahatlıkta One Star
İlk kez ilkbahar koleksiyonunda tanıtılan ve incelen tabanı ile çok büyük beğeni toplayan One Star modelleri yaz koleksiyonunda da yerini alıyor. Sokak modasını benimseyenlerin gözdesi olacak özgün ve rahat ayakkabıların yer aldığı One Star koleksiyonu, trendleri takip ederek, sportif ve casual görünmeyi sevenlere yönelik alternatifler sunuyor. Özellikle beyaz deri kullanılan modellerin öne çıktığı One Star Premiere, One Star 74 ve One Star Pro Low modelleri yeşil ve turuncu renk detayları ile yazın şıklık vaad ediyor.

Ve Star Player…
Star Chevron logosu ile Converse’in zengin tarihini yansıtan Star Player modelleri, yaz koleksiyonunda sade bir şıklık sunarak yine gençleri fethetmeye hazırlanıyor. Özellikle denim görünümlü kumaşlar kullanılarak zenginleştirilen koleksiyon, gri, kırmızı, yeşil, lacivert ve siyahtan oluşan birçok renk seçeneği de sunuyor.
Converse ayakkabı koleksiyonunuza yepyeni modeller eklemek için acele edin…
www.converse.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT