Özsüt yeni projeleriyle yaza damgasını vuruyor

Alışveriş Alışveriş Özsüt yeni projeleriyle yaza damgasını vuruyor

Tarihler: 16 Haziran 2009 Salı ~ 16 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Özsüt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2009 ~ Tem 16, 2009
Özsüt yeni projeleriyle yaza damgasını vuruyor
Özsüt, yeni üreteceği dondurmalar için Yeni Zelandalı bir firmadan danışmanlık hizmeti alıyor.
Özsüt, sunduğu ilkler ve yeniliklerle sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Özsüt, mevcut dondurmalarının yanı sıra yeni üreteceği dondurmaları için Yeni Zelandalı bir firmadan danışmanlık hizmeti alıyor. Oldukça iddialı bir dondurma menüsüyle yaza hazırlanan Özsüt, gerçek dondurma lezzetini müdavimlerine sunmaya hazırlanıyor. Bu yıl çikolata ve kahve alanında da önemli yenilikleri hayata geçirmeye hazırlanan Özsüt, bir yandan da “Özsüt Atölye” ismiyle restoran konseptine adım atıyor.

Ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, yeni üreteceği dondurmalar için Yeni Zelandalı bir firmadan danışmanlık hizmeti alıyor. Geleneksel dondurma lezzetine sahip bulunan Özsüt dondurmaları gerçek süt ve taze mevsim meyveleri ile hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanıyor. İddialı bir dondurma menüsü hazırlayan Özsüt, müdavimleriyle gerçek dondurma lezzetini buluşturuyor.
Özsüt, bu yıl çikolata ve kahve alanında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. %100 kahve lezzeti suma hedefiyle yola çıkarak, %65 payla Fransa’nın lider kahve tedarikçisi konumunda bulunan Cafés Richard ile anlaşan Özsüt, kahve alanındaki bu atılımı ve tüm diğer yenilikleriyle hedef kitlesini genişletmeyi amaçlıyor. Özsüt, özel el yapımı çikolatalarıyla bu alanda da bir numara olmaya hazırlanıyor. Çikolata üretiminde dünyada gurmelerin ilk tercihi olan Valrhona çikolatalarını hammadde olarak kullanacak olan Özsüt, bilinen çikolata kavramını bütünüyle değiştirme hedefiyle hareket ediyor. Özsüt’ün çikolataları tamamen el yapımı ve Türk damak tadına uygun olarak hazırlanacak.
Özsüt’ün yaz aylarına damga vuracak bir diğer yeniliği ise “Özsüt Atölye” adını taşıyor. Özsüt Atölye, restoran konseptinde hizmet verecek ve ilk olarak Caddebostan’da hayata geçirilecek. Müdavimlerine yemek hizmeti vermeye hazırlanan Özsüt Atölye’de pizza, makarna, ızgara, salata çeşitleri, İtalyan ve Meksika mutfağından benzersiz lezzetler Özsüt mönüsüne ilave ediliyor. Özsüt sunacağı tüm yemekleri ise ülkemizin geleneksel damak zevkine göre hazırlamaya özen gösteriyor. Özsüt Atölye’nin, Caddebostan’ın ardından farklı bölgelerde de kısa süre içerisinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT