Pabbuc.com'da Ayakkabı Şenliği Başladı

Alışveriş Alışveriş Pabbuc.com'da Ayakkabı Şenliği Başladı

Tarihler: 20 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Pabbuc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2011 ~ Ara 31, 2011

“3 Al 2 Öde” kampanyasını kaçırmayın Pabbuc.com’da ayakkabı şenliği başlıyor

Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com ayakkabı tutkunları için kaçırılmaması gereken bir kampanya sunuyor. 31 Aralık’a kadar Pabbuc.com’dan, kampanyaya katılan markalardan 3 ürün alanlar yalnızca 2 ürünün fiyatını ödüyorlar. Yeni yıl alışverişiniz için çok avantajlı bir fırsat sunan, stoklarla sınırlı bu kampanyadan yararlanmak için hemen Pabbuc.com’u tıklayın.

Siz de stilinizi detaylarla zenginleşen ayakkabı ve çantalarla tamamlamayı seviyorsanız Pabbuc.com’un sunduğu büyük teklifi kaçırmayın. 70’den fazla markanın 5000’e yakın modelini satışa sunan Pabbuc.com, 31 Aralık’a kadar çok cazip bir kampanya yapıyor.

Pabbuc.com’da satışa sunulan, DSN, Queen Bee, Ferona, Arow, Scooter, Slazenger, Kangaroos, Metropolpolis, Ferde, Camel Active, Paola Mancini, Hatuny, Beverly Hills Polo Club, Cabani Shoes, Polo Club California, FFC New York, David Jones, Y-London, Caesar David, Penti, Caillou, Sanbe ve Pink Step markalı ürünlerde geçerli “3 Al 2 Öde” kampanyası sayesinde beğendiğiniz ayakkabı ve çantalara avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ya da sevdikleriniz için göz alıcı yılbaşı hediye seçenekleri oluşturabilirsiniz.

Pabbuc.com siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de Türkiye’de online mağazacılık alanında ilklere imza atmış olan Pabbuc.com alışverişlerinizde vazgeçilmez adresiniz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT