Pabbuc.com Serin Geçecek Günleri Göz Alıcı Ayakkabılarla Isıtmaya Hazırlanıyor

Alışveriş Alışveriş Pabbuc.com Serin Geçecek Günleri Göz Alıcı Ayakkabılarla Isıtmaya Hazırlanıyor

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Pabbuc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011

Birçok kadın için vazgeçilmez bir tutku… Çoğu erkek için ise tarzın en önemli yansıtıcısı… Ayakkabı ve çantalar bu sezon da yeni tasarımlarla moda dünyasındaki egemenliklerini pekiştiriyor.

Pabbuc.com Yönetici Ortağı Serdar Yaman, 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda çanta ve ayakkabılarda Western tarzın ve kürkün yükselişte olacağını vurguluyor. Ayrıca kış mevsiminde platform topuklu göz alıcı ayakkabılar da kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alacağının sinyallerini veriyor. Tüm bu trendleri takip etmek, tarzınıza en uygun tasarımı kolaylıkla bulabilmek için Pabbuc.com’u tıklayın ve 70’den fazla markanın 4.000’den fazla modeli arasından seçiminizi yapın…

Sıcak günlerin egemen olduğu yaz mevsiminin yerini serin havaya bıraktığı günlerde özellikle ayakkabı ve çantalarda hangi trendlerin ön planda olacağını ve geçtiğimiz sezonun en moda ürünlerini merak ediyorsanız Pabbuc.com’un analizlerini takip edebilirsiniz. Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com’un Yönetici Ortağı Serdar Yaman 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda ayakkabı ve çantalarda kürk kullanımında ciddi bir artış olacağını ve Western tarzının tüm detaylarla kendini hissettireceğini vurguluyor.

Ev botları bu kış sezonunda da popüler olacak

Pabbuc.com’un verilerine göre, geçtiğimiz sonbahar-kış sezonunda en çok satışı yapılan ürünler arasında evde giyilen bot şeklinde panduflar yer alıyor. Pabbuc.com’un Yönetici Ortağı Serdar Yaman, 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda da bu ürünlerin yoğun ilgi göreceğini belirtiyor ve diğer detaylar ile ilgili şu bilgileri veriyor: “Geçtiğimiz sonbahar-kış sezonunda birkaç sezondur etkisini sürdüren yağmur bot ve çizmeleri en çok satış yaptığımız ürünlerdendi. Outdoor tarzı bot satışlarında da bir önceki yıla göre artış yaşamıştık. 2011-2012 sonbahar-kış sezonunda ise sivri ve kesik burunlu, alçak ökçeli, sert hatlı modellerin hemen hemen her markanın koleksiyonunda mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca hem ayakkabı, bot ve çizmelerde hem de çantalarda kürk kullanımında ciddi bir artış var. Kadın ürünlerinin bu kadar maskülenleşmesinin yanında yaz sezonunda yoğun ilgi gören ince ve yüksek ökçeli, kalın platform tabanlı feminen modeller de varlığını sürdürecek. Bu tarz modellerde özellikle parlak (rugan) malzemelerin yoğun olarak tercih edileceğini söyleyebiliriz.”

70’den fazla markanın 4000’den fazla modelini satışa sunan, Türkiye’nin ilk ve en büyük online ayakkabı, çanta ve aksesuar mağazası Pabbuc.com, mağaza mağaza dolaşmanıza gerek kalmadan, tüm bu ürünleri kolaylıkla satın almanızı sağlıyor. Converse, Columbia, Skechers, MBT, Rubber Duck, Puma, Slazenger, Dockers, Scooter, Sorel, Kelsi Dagger, Polo Club California, Cabani, Dexter, Arow, Hatuny ve daha birçok markanın ürününü satışa sunan Pabbuc.com siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim ederek, ürünlerinizi çok hızlı bir şekilde adresinize ulaştırıyor. Ücretsiz değiştirme, koşulsuz iade ve ücretsiz standart kargo hizmetleriyle de Türkiye’de online mağazacılık alanında ilklere imza atmış olan Pabbuc.com yeni sezon alışverişinizde vazgeçilmez adresiniz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT