Padişahlara Yakışır Sofralar

Alışveriş Alışveriş Padişahlara Yakışır Sofralar

Tarihler: 24 Şubat 2011 Perşembe ~ 24 Mart 2011 Perşembe

Firma: Hecha

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2011 ~ Mar 24, 2011

Osmanlı sofraları denince, akla ilk olarak birbirinden lezzetli yemeklerin bulunduğu özenle hazırlanmış, mükellef sofralar gelir. Yüzyılların birikimine gelenekler de eklenince, Osmanlı mutfağı geçmişten günümüze güncelliğini koruyan bir miras olarak karşımıza çıkıyor.

Geçmişin değerlerini, günümüzün işçiliği ile de birleştiren Hecha, Ottoman ürününü mutfaklara kazandırıyor.

Farklı, şık tasarımı, açık mavi ve sarı gibi canlı renk seçenkeleri ile dikkatleri üzerine çeken, yıllar boyu kullanacağınız Hecha Ottoman ile Osmanlı mutfağından birçok tarifi en lezzetli tadı ile yakalayacaksınız.

Eskiye rağbet olarak görülen bu yeni akımla birlikte, eskinin dayanıklılığı, yeninin etkileyici ve kullanışlı tasarımı, Hecha Ottoman’da birleşiyor.

Ottoman tencere, yapısı itibariyle çizilmelere karşı son derece dayanıklı iken, yemekleri diğer tencerelere göre çok daha hızlı ve her yeri eşit oranda pişirebiliyor. Sıcaklık kaybı olmadığından yemeğin, özellikle et ürünlerinin, etrafında ‘mühür’ denilen kabuğumsu bir tabakanın oluşması sağlanıyor. Böylece mühürlenen yiyeceğin lezzeti, suyu ve tüm besin değerleri içinde kalıyor.

Sağlıklı pişirme yöntemi olarak tavsiye edilen Hecha Ottoman tencere, sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor.

Hecha, size dünyanin en iyi tencerelerini sunuyor, size ise sadece dünyanin en güzel yemeklerini yapmak kaliyor. Bugüne kadar yemek yaptığınızı düşünüyordunuz, bir de Hecha ile yemeklerinizi yorumlayın.

Hecha Ottoman’ı; Boyner, Macrocenter ve Tepe Home gibi satış noktalarından alabileceğiniz gibi, www.hecha.com.tr adresinden de anında satın alabilir, satış noktalarının adreslerine ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT