Pantene Doğal Sentez Serisi ile Saçlar Kökten Uca Daha Güçlü!

Alışveriş Alışveriş Pantene Doğal Sentez Serisi ile Saçlar Kökten Uca Daha Güçlü!

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 06 Kasım 2011 Pazar

Firma: Pantene

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Kas 6, 2011

Tuba Büyüküstün ve Dr. Yasemin Bradley sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmanın sırlarını paylaşıyor..

Saçımızın da tıpkı cildimiz gibi düzenli bir bakıma ihtiyacı var. Kötü hava koşulları, çevre kirliliği ve stres gibi olumsuz şartlar nedeniyle yıpranan saçlarımızın dışarından bakım kürleri ile desteklenmesi gerekiyor. Eskiden annelerimizin saatler süren doğal bakım ritüelleri vardı, şimdi ise Pantene Doğal Sentez serisi var. Pantene Doğal Sentez serisi hem doğanın imkânlarını kullanıyor hem de pratik ve etkili bir çözüm sunuyor.

Doğa ve bilimin güçlerinin birleşmesinden yola çıkılarak geliştirilen dört adımlı Pantene Doğal Sentez Serisi, saç bakımını gerçek bir ritüele dönüştürüyor. Saçların güzelliğini ve canlılığını ortaya çıkaran Pantene Doğal Sentez Serisi, saçı kökten uca besleyerek tarama ve şekillendirmeden oluşan yıpranmalara karşı 30 kata kadar daha güçlü saçlara sahip olunmasını sağlıyor.

Yaklaşık bir yıl önce Pantene Doğal Sentez Serisi ile yolları yeniden kesişen Pantene’in Marka Elçisi başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, Pantene Doğal Sentez serisi ilgili deneyimlerini paylaştığı basın buluşmasında; “Pantene Doğal Sentez serisi, saçlarımıza da cildimiz kadar iyi bakmamız gerektiğini öğretti bana... Yüzümü yıkadıktan sonra cildimi nemlendirdiğim gibi saçlarımı da her şampuanlamadan sonra saç bakım kremi ile nemlendiriyorum. Haftada en az bir kez yüzüme maske uygularım. Saçımı da besleyip onarmak için artık haftada bir ya da iki kez mutlaka saç maskesi uyguluyorum. Gün içinde ise saçımı dış etkilerden korumak için güçlendirici serum kullanıyorum. Bu dört adımlık bakım artık benim saç bakım ritüelim oldu. Şampuanla temizliyorum, saç kremi ile nemlendiriyorum, maske ile besleyip onarıyorum ve serumla da saçlarımı koruyorum. Özellikle saç maskesi ve durulanmayan güçlendirici serum benim için artık vazgeçilmez oldu” dedi.

Sağlıklı saçlara sahip olmak için doğru bakım ürünlerini kullanmak kadar dengeli ve doğru beslenmenin de önemini vurgulayan Sağlıklı Beslenme Uzmanı Dr. Yasemin Bradley, sağlıkla parlayan saçlar için mutfak ile banyo arasında önemli bir ilişki olduğunun altını çiziyor. “Saçı hem içten hem de dıştan beslemek çok önemli. Sağlıklı saçlar için her kadın temel iki unsura dikkat etmeli; ne yediğimiz ve saçımıza nasıl bir bakım uyguladığımız…Örneğin protein ve çinko açısından son derece zengin olan badem, bitkisel Omega-3 içeriği ile keten tohumu ve demir deposu olan kuru üzüm gibi besinler saç sağlığı ve güzelliği için olmazla olmazlar arasında. Bu besinleri günlük tüketmek en az saç bakım ritüelini düzenli uygulamak kadar önemli. Sağlıklı besinler tüketerek saçımıza içeriden bakım yaparken, içinde Cassia özlerini barındıran Pantene Doğal Sentez Serisi ile de saçımızı dış etkenlere karşı koruyarak daha güçlü bir hale getiriyoruz. Doğa’nın ve bilimin gücünü buluşturan bakım ritüelleri ile artık her kadının sağlıklı saçlara kavuşması mümkün” dedi.

Saçlarda doğanın verdiği güzelliği ortaya çıkarmak için Pantene Doğal Sentez Serisi ile dört adım yeter!

1. Adım Arındırma: Pantene Doğal Sentez Şampuan: İçerdiği Cassia çiçeği özleriyle saçı temizliyor, tarama ve şekillendirmelerden kaynaklanan yıpranmalara karşı koruyor. Islak saçlara uygulanıp, masajla köpürtüldükten sonra iyice durulanmasını öneren Pantene Saç Bakım ARGE Direktörü Steve Shiel, “Gerekirse tekrarlayın ve en iyi sonucu almak için Pantene Doğal Sentez Saç Kremi ve bakım ürünleriyle birlikte kullanın” diyor.

2. Adım Bakım Yapma: Pantene Doğal Sentez Saç Kremi: Her yıkamada Pantene Doğal Sentez Şampuan’dan sonra kullanılmak üzere özel geliştirilmiştir. Pantene Doğal Sentez Saç Kremi, her bir saç telini kaplayarak saçı kökten uca güçlendiriyor. Pantene Doğal Sentez Saç Kremi’nin her yıkamada kullanılabileceğini söyleyen Steve Shiel, ıslak saça şampuandan sonra, uçlardan başlayarak uygulanmasını ve iyice durulanmasını öneriyor.

3. Adım Onarma: Pantene Doğal Sentez Onarıcı Yoğun Bakım Maskesi: Saçı derinlemesine besler, onarır ve ileride oluşabilecek yıpranmalara karşı koruyor. Haftada bir kez ıslak saça şampuandan ve saç kreminden sonra uygulanmasını öneren Steve Shiel, 2 dakika bekletip durulanmasını öneriyor. Pantene Doğal Sentez Onarıcı Yoğun Bakım Maskesi 10 kat besleyici içeriğiyle yıpranma işaretlerini onarmaya yardımcı oluyor.

4. Adım Koruma: Pantene Doğal Sentez Güçlendirici Serum: Pantene Doğal Sentez Güçlendirici Serum’un akışkan ve hafif formülü, saçların güçlü, ipeksi ve pürüzsüz olmasını sağlıyor. Taramayı kolaylaştırması ve elektriklenmeyi azaltması için saç nemliyken de kuruyken de uygulanabileceğini söyleyen Steve Shiel, “Şampuan ve saç kreminden sonra nemli saça bir ceviz büyüklüğünde sürüp eşit şekilde dağıtın ve durulamayın, saçlarınız istediğiniz biçimde şekillenecektir” diyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları
Pantene Dogal Sentez Şampuan 700ml 7.99 TL, 400ml 4.79 TL
Pantene Dogal Sentez Saç kremi 700ml 8.49 TL, 400ml 5.29 TL
Pantene Dogal Sentez Saç Bakım maskesi 200ml 11.99 TL
Pantene Dogal Sentez Serum 150ml 11.99 TL



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT