Parkorman`da Buz Pisti

Alışveriş Alışveriş Parkorman`da Buz Pisti

Tarihler: 12 Aralık 2005 Pazartesi ~ 14 Aralık 2005 Çarşamba

Firma: Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 212 328 20 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2005 ~ Ara 14, 2005
İSTANBULLULAR ŞEHRİN EN BÜYÜK BUZ PİSTİNE KAVUŞUYOR

İstanbul’un doğal yaşam merkezi Parkorman, kış sezonunda İstanbullular’ın keyifle vakit geçirecekleri yepyeni projeler hayata geçiriyor.
Parkorman’da yapımı gerçekleşecek olan biz pisti ile, hem Türkiye’deki buz sporlarının gelişmesine büyük bir katkı sağlanacak, hem de Parkorman İstanbullular’a birçok fasilite olanakları veren bir eğlence ve dinlenme tesisine sahip olacak.

Parkorman’da Aralık ayı sonuna kadar hizmete girecek olan buz pisti yapım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlıyor. 1.200 m2 büyüklüğündeki pist, İstanbul’un en büyük buz pisti olacak. Aynı anda 300 kişinin paten kayabileceği pistin, 1000 kişi kapasiteli tribünü tüm müsabaka ve etkinliklerin rahatlıkla izlenmesine olanak sağlayacak.

Parkorman’ın Arena olarak adlandırdığı açık alanda kurulacak pist, istenildiği zaman üzeri kapatılarak konser salonu haline getirilebilecek. Yaz aylarında İstanbul’un en prestijli etkinliklerine ev sahipliği yapan mekanda böylece, kış ayları boyunca da konser ve festivaller devam edecek. Üç saat içinde üzeri kapatılabilen buz pisti, dört bin kişilik bir kapalı mekan haline gelebilecek.

Buz pisti ile birlikte Parkorman’da hizmete girecek olan Ice Club’da ise, buz pateni ile ilgili her türlü malzemenin satışının yapılacağı satış noktaları ve yaz sezonunda Parkorman’da California mutfağı sevenlere hizmet veren Hot Club’ın kızlardan oluşan servis elemanları paten kayarak servis yapacak.

İce club’ta tarçınlı sıcak şarap sevenler de unutulmadı. Buz pateni yaptıktan sonra, sıcak şarap eşliğinde keyifli sohbetler yapılabilecek. California mutfağından leziz yemekler de cabası !

Buz pisti etkinlikleri arasında neler var?
Yılda iki kez uluslararası buz revüsü organizasyonları, buz hokeyi maçları, ulusal ve uluslararası artistik buz pateni yarışmaları, özel parti, konser ve lansman organizasyonları yapılabilecek. Oldukça renkli ve bir o kadar da ilgi çekici bir atmosfere sahip olan buz pistinde, yıllardır özlemini çektiğimiz yurtdışındaki bir çok şehirde olduğu gibi, kış ayları çok eğlenceli geçecek.
Ayrıca herkese hitap eden, rekreasyon amaçlı ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen buz pateni seansları, artistik buz pateni, buz hokeyi, senkronize grup pateni, buz dansı, kreş ve okul gruplarına yönelik kurslar düzenlenecek. Buz pistinin kapatılıp konser mekanı haline getirilmesi dışında, aynı zamanda pistin üzerinde konser organizasyonları yapılabilecek. Daha önce MFÖ, Barış Manço, Cem Karaca gibi sanatçıların gerçekleştirdiği buz üzerinde konserler, artık Parkorman’da düzenlenebilecek.

Bu kış Parkorman, sucuk & sıcak şarap partileri, açıkhavada cız bız keyfi, buz pisti, konserleri ve kış eğlenceleri ile en canlı ve en gözde mekanlardan birisi olmaya devam edecek !

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT