Parti, Eğlence ve İnanılmaz Hediye Doritos Paketlerinde

Alışveriş Alışveriş Parti, Eğlence ve İnanılmaz Hediye Doritos Paketlerinde

Tarihler: 06 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 08 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2007 ~ Ağu 8, 2007

PARTİ, EĞLENCE VE İNANILMAZ HEDİYELER DORİTOS PAKETLERİNDE

Doritos’un “Parti Doritos Paketlerinde” kampanyası ile onbinlerce kişi, anında para ödülü, milyonlarca kontör/dakika kazanırken; her gün bir çift, Black Eyed Peas’in Tayland’daki konserine katılma şansı yakalayacak.

Eğlence konseptiyle bütünleşen Doritos, 16 Temmuz-9 Eylül 2007 tarihleri arasında heyecan dolu, yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Dünyaca ünlü Hip Hop grubu Black Eyed Peas ile birlikte yürütülen ve Doritos ürünlerinin tüketildiği her yerin eğlenceli bir partiye dönüştüğünü anlatan “Parti Doritos Paketlerinde” kampanyası inanılmaz promosyonlarla dolu…

Promosyon tarihleri boyunca Doritos paketlerinden çıkacak şifreleri Turkcell 3160’a gönderen veya www.partinerede.com adresinden giriş yapan on binlerce kişi Garanti CepBank’tan anında 10, 20 ve 40 YTL kazanacak. Ödül kazananlar, sms olarak cep telefonlarına gelen CepBank şifreleriyle paralarını Garanti Paramatik’lerinden hemen alabilecekler.

Ayrıca kampanyaya katılanlar Turkcell’den milyonlarca kontör/dakika’nın, BEP melodilerinin ve duvar kağıtlarının sahibi olacaklar. Kampanyaya en çok mesaj atarak katılan her gün 1 kişi de BEP’in Tayland’daki konserine çift kişilik konser bileti kazanacak. Konserlere gidecek talihlilerin çift kişilik gidiş-dönüş uçak biletleri ve konaklama (oda+kahvaltı) ücretleri de Doritos tarafından karşılanacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin
www.partinerede.com
www.doritosparti.tv
www.tytz.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT