Paşabahçe’den Keyfin Yeni Tasarımı: Heybeli Çay Seti

Alışveriş Alışveriş Paşabahçe’den Keyfin Yeni Tasarımı: Heybeli Çay Seti

Tarihler: 02 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 02 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2011 ~ Haz 2, 2011

Dünyanın üç büyük cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin yepyeni çay seti Heybeli ile çay keyfi yeniden tasarlandı. Heybeli çay seti zarif tasarımı, kalitesi ve tasarımından ambalajına kadar getirdiği yeniliklerle çay keyfini yeniden tanımlıyor.

Paşabahçe’nin yepyeni çay seti Heybeli ile çay keyfi yeniden tasarlandı, şehrin keyfini bardaklarına taşıyan Paşabahçe Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Heybeli çay seti şık ve zarif tasarımı ile göz zevkine hitap ettiği gibi Paşabahçe’nin kalitesi ve inceliğiyle içim zevkini de artırıyor.

Heybeli’nin tasarımında; şıklığı ve sadeliği dışında öne çıkan bir diğer özellik ise; çay bardağının, çay tabağındaki yerine tam olarak oturması, bir başka deyişle kilitlenmesi. Bu özellik bardağın çay tabağından kayması olasılığını azaltarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

6’lı Değil 4’lü Ambalaj

Heybeli çay setinin getirdiği bir başka yenilikse alışıldığı üzere 6’lı değil 4’lü ambalajlarda satışa sunulması. Bu yenilikçi ve farklı bakış açısı dörtlü ambalajın çok daha pratik ve ihtiyaca yönelik olması nedeniyle ortaya çıktı.

Ambalajı Behiç Ak’ın Desenleriyle Süslü

Heybeli’nin ambalajındaki tek yenilik bu değil; ürünün ambalajı ünlü karikatürist Behiç Ak’ın birbirinden güzel desenleriyle süslendi. Behiç Ak’ın özel olarak çizdiği bu desenler, ürünün ambalajına eğlence ve estetik katıyor. Bu sayede Heybeli çay seti hoş ve farklı bir hediye olma özelliği kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT