Pastacı Rapunsel’in Nişan-Düğün Pastalarının Bir Eşi Yok!

Alışveriş Alışveriş Pastacı Rapunsel’in Nişan-Düğün Pastalarının Bir Eşi Yok!

Tarihler: 03 Haziran 2011 Cuma ~ 03 Temmuz 2011 Pazar

Firma: Pastacı Rapunsel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2011 ~ Tem 3, 2011

Tamamen kişiye özel, butik pastalar yapan Pastacı Rapunsel (Didem Özcan) yazın gelmesiyle birlikte nişan ve düğün pastalarında da farkını gösteriyor. Diğer özel gün pastaları gibi nişan ve düğün pastalarını da tamamen katkısız maddelerden yapan Özcan nişan ve düğünlerin konseptine göre pastayı tasarlıyor.

Evlenecek çiftlerle pastayı beraber tasarlayıp, renklerini seçen Özcan daha sonra yapım aşamasına geçiyor. Arzuya göre maket pasta, tüm davetlilere ayrı ayrı hazırlanabilen dilim pasta ya da katlı pasta alternatiflerinden birini seçen çiftler bu özel günde tam de istedikleri gibi, eşi benzeri olmayan bir pastayla bu günü ölümsüzleştiriyorlar.

Genellikle beyaz ve pastel tonlarını seçenler romantik görünümlü pastalarıyla konuklarına aynı zamanda lezzet şöleni yaşatma fırsatını da buluyorlar. Ancak pastacı Rapunsel pastaları klasik tarzdan uzaklaşmak isteyenler için de en iyi alternatifi oluşturmaya devam ediyor. Nişan ve düğün için seçilen pastalar arasında gelin ve damadın çok sevdiği kediler, deniz aşığı çift için deniz teması oluşturulabiliyor.

Pastacı Rapunsel’den pasta ısmarlayarak nişan-düğün günlerini benzersiz kılmak isteyenlerin pastacirapunsel.wordpress.com adresine tıklamaları, 0506 657 94 88 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT