Peki, Bi’ Biskrem Dark Versem?

Alışveriş Alışveriş Peki, Bi’ Biskrem Dark Versem?

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Ülker Biskrem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007
Peki, bi’ Biskrem Dark versem?

Şimdi yepyeni bir Biskrem var: Biskrem Dark. Bildiğiniz Biskrem bisküvisi… Üstünde nefis kakaolu bisküvi… İçinde erimiş Ülker çikolatası gizli…
Biskrem Dark’la yaşayacağınız yoğun çikolata keyfine karşı koyamayacaksınız…

Biskrem, Türkiye’yi bir kez daha yepyeni bir bisküvi ile tanıştırıyor: Biskrem Dark. Üstte kakaolu, içte sade iki kat bisküvisi ve akışkan çikolatasıyla Biskrem Dark, yepyeni bir lezzet sunuyor.

İç içe geçmiş iki kat bisküvisi ile Türkiye’de bir ilk olan Biskrem Dark, bildiğiniz Biskrem bisküvisinin üstüne kakaolu bisküvi kaplanarak geliştirildi. Sonrasında içine eklenen Ülker Çikolata ile Biskrem Dark’ın o eşsiz lezzeti ortaya çıktı.

Türkiye’nin en sevilen çikolatalı bisküvisi Biskrem, bisküvi pazarında Ülker Pötibör’den sonra en güçlü ikinci marka konumunda. Biskrem, ACNielsen’in 2006 yılında yaptığı markalar araştırmasında da üretici firma isimlerinden sonra “en çok hatırlanan bisküvi markası” olmuştu.

Kendi segmentinde de lider olan Biskrem, ürün portföyüne eklediği yenilikçi ürünlerle tüketiciye farklı alternatifler sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT