Pembe Kuvars ile Pozitifi Enerjiyi Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Pembe Kuvars ile Pozitifi Enerjiyi Yakalayın

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 12 Şubat 2007 Pazartesi

Firma: Define

Adres: Sabuncu Han Cad. No: 29 Eminönü Adalar İstanbul

Telefon: 0212 514 56 72 – 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 12, 2007

PEMBE KUVARS İLE POZİTİF ENERJİYİ YAKALAYIN

Yüzyıllardan beri kadınları güzelleştirmeğe yarayan kıymetli taşların farklı bir özelliği yeniden keşfediliyor: Şifa amacıyla kullanımı... Tıpkı Mısır, Aztek veya eski Türk geleneklerinde olduğu gibi... Birçok ülkeden etnik hediyelik ürün ithal eden DEFİNE doğal taşlar ve bu taşlardan yapılan takılar ile farklı alternatifler sunuyor.

Stres giderici olup, hata duygularını, korkuyu ve öfkeyi azalttığına inanılan Pembe Kuvars DEFİNE’de bulunan doğal taşlardan yalnızca bir tanesi. Negatif enerjiye karşı etkili olan Pembe Kuvars, sevgi taşı olarak da adlandırılıyor. Enerjisi çok güçlü olan Pembe Kuvars bulunduğu ortamdaki veya vücuttaki negatif enerjiyi toplayıp, depoluyor. Radyoaktif enerjiyi çekerek absorbe ediyor. Cep telefonu, bilgisayar gibi elektronik aletlerden yayılan zararlı ışınları yok eden Pembe Kuvars, berrak bir zihne sahip olmayı ve muhakeme yeteneğini de artırıyor.

Doğrudan üreticisinden tedarik edilen doğal taşları meraklılarıyla buluşturan DEFİNE’de biyo-enerjik özelliğe sahip taşları ham veya takı olarak, istenilen formatta bulabilirsiniz. Taşların ham hali sevdiklerimize evlerinde veya ofislerinde kullanmak üzere farklı bir hediye alternatifi oluştuyor. Ametist, akik, Kehribar gibi birçok mineral bulunan DEFİNE’de, özellikle koleksiyonerlerin rağbet ettiği nadir doğal taşlara da ulaşmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT