Penelope`den Outlast Teknolojili Uyku Ortamı

Alışveriş Alışveriş Penelope`den Outlast Teknolojili Uyku Ortamı

Tarihler: 16 Haziran 2008 Pazartesi ~ 22 Haziran 2008 Pazar

Firma: PENELOPE

Telefon: 0 (216) 561 20 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2008 ~ Haz 22, 2008
PENELOPE’DEN OUTLAST® TEKNOLOJİLİ UYKU ORTAMI
NE ÇOK SOĞUK, NE ÇOK SICAK!

Vücut ısısını dengeleyerek terlemeyi azaltan PENELOPE’nin Outlast® teknolojili ürünleri, EVTEKS 2008 Fuarı’nda görücüye çıkıyor. Sıcak yaz geceleri için serin bir alternatif olan PENELOPE’nin Outlast® teknolojili ürünleri, deliksiz uyku arayanların en ferah kurtarıcısı. 12.05.2008, İstanbul Yaz sıcakları yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlıyor. Uyku süreleri ise, sıcak havaların en zor geçirilen dönemleri arasında yer alıyor.

Özellikle de erkekler için… Vücut ısıları kadınlara göre yüksek olan erkeklerin uykuları, sıcak yaz geceleri yüzünden kâbusa dönüşebiliyor. PENELOPE’nin Outlast® teknolojisi ile üretmeye başladığı uyku ürünleri yaz gecelerini serinletecek. PENELOPE’nin Outlast® teknolojili yastık, yorgan ve uyku pedleri ilk defa 21–25 Mayıs tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşecek olan EVTEKS 2008 Fuarı’nda görücüye çıkıyor. Eşsiz iklim düzenleyici özellikleri ile PENELOPE’nin Outlast® teknolojili ürünleri, sıcak yaz gecelerinin en serin uyku ortamı olacak. Vücut ısısıyla uyumlu PENELOPE’nin Outlast® teknolojili yastıkları, sıcaklara rağmen deliksiz bir uykunun garantisini veriyor. Outlast® teknolojisi, ülkemizde sadece MAYA TEKSTİL’in lisans hakkını aldığı PENELOPE kaz tüyü ürünlerde kullanılıyor.

Dünyada ilk defa NASA astronotlarının kıyafetlerinde kullanılan Outlast® teknolojisi, vücudun fazla ürettiği nemi, vücut ısısını emerek azaltıyor. Sıcaklık dalgalanmalarını düşürerek, ne çok soğuk, ne de çok sıcak iklim ortamları ile eşsiz bir rahatlık hissinin yaşanmasını sağlıyor. Böylece vücut ile çevre arasında dengeli bir sıcaklık yaratıyor. Outlast® materyalleri kalite kontrolden geçerek uluslararası enstitülerce sertifikalı metotlarla teste tabi tutuluyor. Yapılan testler, Outlast® materyalleri kullanılmayan ürünlerde gözlenen geniş sıcaklık dalgalanmalarını ve kullanılan ürünlerdeki dengeli iklim aralığını gösteriyor. Dünyada 10 yıldan fazla bir süredir kullanılan ve hiçbir negatif etki yaratmayan Outlast® teknolojisi, son derece güvenli olarak kabul ediliyor.

Ülkemizde uyku kültürüne öncülük eden MAYA TEKSTİL markası PENELOPE’nin Outlast® teknolojili ürünleriyle tanışmak isteyenler, EVTEKS 2008’de CNR Expo İstanbul’da 2. Hall’de yer alan 2B11 ve 2B13 numaralı MAYA TEKSTİL standını ziyaret edebilirler. PENELOPE’nin Outlast® yastık, yorgan ve uyku pedleri ile MAYA TEKSTİL’in diğer marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın bayileri öğrenmek için www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT