Pentax Optio E90’ın İlham Veren Tasarımı ile Fotoğraflama Zevkine Ulaşın

Alışveriş Alışveriş Pentax Optio E90’ın İlham Veren Tasarımı ile Fotoğraflama Zevkine Ulaşın

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Pentax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Nar Teknoloji A.Ş. - Pentax Görüntüleme Sistemleri yeni dijital kompakt fotoğraf makinesi modeli PENTAX Optio E90’ı duyurdu. 10.1 etkin megapiksel yüksek performanslı Optio E90 net tanımlanmış detaylar, parlak ve yüksek kaliteli görüntüler sunar. Görüntüler daha büyük boyutlara çıkarıldığında bile, yüksek çözünürlüklü net görüntüler elde edilir. Fotoğraf karesindeki kişinin yüzündeki gülümsemeyi belirleyen ve kaydeden geliştirilmiş “Gülümseme Yakalama” özelliği gibi kullanıcı dostu özelliklere sahip bu yeni model, yüksek kalitede dijital fotoğraflamayı tüm fotoğrafçılar için bile son derece kolay hale getiriyor.

Otomatik Yüz Tanıma ve Gülümseme Yakalama
Optio E90, fotoğraf karesindeki kişinin yüzünü anında belirleyerek odaklanmayı ve poz ayarlarını otomatik olarak optimize eden gelişmiş Yüz Tanıma AF & AE özelliğine sahiptir. Karedeki gülümsemeyi tespit ederek, tamamen otomatik olarak doğru anda örtücünün kapanmasını sağlayan Gülümseme Yakalama özelliği diğer bir donanım üstünlüğüdür.

İdeal Çekim Modunu Bulabilmeniz İçin “Auto Picture” Otomatik Çekim Modu
Optio E90, otomatik olarak sekiz çekim modundan birini (Manzara, Portre, Gece Çekimi, Gece Portre Çekimi, Çiçek, Spor, Standart ve Mum Işığı) otomatik olarak seçen PENTAX orijinal Auto Picture modu özelliğine sahiptir. Bu kullanıcı dostu özellik sayesinde, fotoğrafçı zahmetsizce çeşitli objelerin ve manzaraların yüksek kaliteli fotoğraflarını yakalayabilir.

Rahat ve Tutması Kolay Tasarım
Optio E90’ın dış yüzeyi makinayı kaza sonucu elden düşmelere karşı koruyan kaymaz lastik ile çevrilidir. Makinanın sağlam, kolay ve zahmetsizce tutulabilmesi için, ön panelin sağ tarafı makinanın diğer yerlerine göre biraz yükseltilmiştir.

Dünya Standartındaki AA-Boyutu Piller ile Uyumlu
Optio E90 iki adet AA tipi pil ile çalıştığından, piller dünyanın her yerinde kolaylıkla bulunabilir. Böylece bataryanın bitmesi gibi durumlarda endişelenmeye gerek kalmaz. Tasarruflu tasarımı sayesinde, bir çift taze alkalin pil ile yaklaşık 220 adet fotoğraf çekilebilir.

Zor Çevre Koşulları İçin Makinanın ya da Objenin Sarsılmasını Önleyen Sarsıntıya-Karşı Çift Koruma:

(Yüksek Hassasiyetli Anti-sarsıntı Modu - Movie SR Modu)
Optio E90 durağan fotoğraf çekimleri esnasında düşük ışıklı ortamları tespit ederek, otomatik olarak hassasiyeti ISO 1600’e yükseltir. Bu özellik, zayıf ışık koşulları altında, makinanın ve karedeki objenin sarsıntısının yarattığı olumsuz etkileri en aza indirger. Video kaydederken, Optio E90 özel yazılımını kullanarak rahatsız edici makina sarsıntılarını dijital olarak en aza indirger ve böylece bulanık görüntüleri engeller.

Kayıtlı Görüntülere Kişisel, Yaratıcı Dokunuşlar Eklemek İçin Dijital Filteler
Optio E90 bilgisayara gerek olmadan kayıtlı görüntülere pek çok görsel efekt ekleyebileceğiniz 6 adet dijital filtre ile birlikte sunulmaktadır. Geleneksel Monokrom ve Sepya filtrelerine ek olarak, gece ışıkları veya su üzerindeki yansımalara kalp, yıldız gibi farklı şekiller ekleyebileceğiniz “Starbust filtresi” de Optio E90’ın sunduğu ilave ayrıcalıklar arasındadır.

Ekstra Geniş Perspektifli Görüntüler İçin “Dijital Panorama Modu“
Optio E90, 3 adete kadar görüntüyü otomatik olarak birleştirerek tek bir panoramik fotoğraf haline getiren yaratıcı Dijital Panorama moduna sahiptir. Fotoğrafçının tek yapması gereken LCD ekranda gösterilen basit yönergeleri izlemek ve makinayı sağdan sola (veya yukarıdan aşağıya) hareket ettirmektir. Bu çekim modu, nefes kesen manzalaralar veya dev binalar gibi tek bir standart kareye sığdırılamayan görüntüleri fotoğraflamak için son derece kullanışlıdır.

31.5mm Gibi Geniş Açıları Alabilen 3x Optik Zoom
Optio E90 31.5mm’den 94.5mm’ye kadar (35mm formatında) odak mesafesi sağlayan 3x optik zoom lense sahiptir. 31.5 mm geniş açısı, harika manzaralar, dev mimari yapılar veya grup fotoğrafları gibi çekimlerin kolayca altından kalkabilmesini sağlar. Akıllı Zoom özelliği ile birleşince, daha da yüksek zoomlama için görüntü kalitesinden ödün vermeden zoom oranı yaklaşık 17.1 kereye kadar büyütülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT