Penti’den Özel Bir Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Penti’den Özel Bir Koleksiyon

Tarihler: 20 Mart 2012 Salı ~ 20 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Penti

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 20, 2012 ~ May 20, 2012

Aile içi şiddete maruz kalan kadınlara destek olmak için Türkiye’nin ünlü isimleri tasarladı.

Kenan Doğulu, Ayşe Arman, Özlem Süer, Çağatay Ulusoy, Pelin Karahan, Şebnem Bozoklu, Berna Laçin, Erdil Yaşaroğlu’nun tasarladığı çoraplar 8 Mart’tan itibaren Penti mağazalarında….

Penti: özel olarak tasarlattığı bu çorapların tüm gelirini “Hürriyet Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı”na bağışlıyor.

8 ünlü ; ilginç tasarımları ve anlamlı mesajlarıyla “Aile İçi Şiddet’e Son” diyor

Kimisi eğlenceli, kimisi vurgulayıcı, kimisi sevgiyi, kimisi şiddeti öne çıkaran tasarımlarıyla destek veren ünlülerin mesajları da tasarımları kadar özel…

Ayşe Arman:
Can Yücel, memeleri çıkan kızına, “Güle güle kullan” demiş. Bundan daha güzel bir laf, bir temenni düşünemiyorum. Herkesin bedenini “güle güle” kullanması dileğiyle. “Güle güle” sevişin. Suçluluk duymadan sevişin…

Kenan Doğulu:
Bugün uyandığında dünya için, toplum için ne yaptım diye düşünme. Bu çorabı giydin ya, sessiz kalmadın, çorbada tuzun var artık. Sesini duyuramayan binlerce mağdur kadının yalnız olmadığını hissettirdin. Kadına uzanan ellere bir küçük tokat da sen attın. Hem de sadece ufak bir hareketle. Tabii her zaman daha fazlasını yapabilirsin unutma.

Kadınlar kutsaldır ve en yüce varlık anneler sevdikçe, sevildikçe daha güzel ve barışçıl insanlar getirecekler bu hayata.

Çorabını güle güle giy. Dilerim her giyişinde sende ve çevrende tatlı bir tebessüm uyandırır...

Çağatay Ulusoy:
İnsan olabilmek için..Erkek olmanın kadına el kaldırmak değil,elinden tutmak olduğunu anlatabilmek için...

Başta anneme,gelecekteki eşime,sokakta yanıma gelip sarılan teyzelere,bugünün genç kızları yarının anneleri olacak sevenlerime,kısacası etrafımızdaki tüm kadınlara olan minnetimi gösterebilmek; borcumu biraz olsun ödeyebilmek için..

Aile içi şiddet her ne kadar tüm aile bireylerinin mağduriyetini kapsasa da,mağdurların çoğunluğunu kadınlar oluşturduğu için biraz daha buna ağırlık vermek istedim..

Bu kampanya doğrultusunda elde edilecek gelirle yeni sığınma evleri oluşturulabilir,acil yardım hattına destek sağlanabilir ve belki bir çocuğun minicik bedeni,psikolojisi iyileştirilip; kendine olan güvenini,özsaygısını kaybetmekle karşı karşıya olan bir kadının elinden tutulabilir..

Ve biz belki o zaman insan oluruz..

Pelin Karahan:
Sizler için çok severek yaptığım bu “tatlı” tasarımı umarım beğenirsiniz. Bu çorabı giydiğiniz her yeni gün hayatınızda yepyeni tatlarla tanışmanız dileğiyle.

Erdil Yaşaroğlu:
“Bu çorabı giydiğin zaman güzel ve esprili bacaklara sahip olacaksın. Tüm geliri Aile İçi Şiddet Hattı'na aktarılacağı için, bu önemli konuda çözümün parçası olmaya da katkıda bulunmuş olacaksın. Herkes bu güzel, esprili ve duyarlı kıza bayılacak... Ammaaan sen bana bakma. Çorabı alıp destek olduğun için sevindim, saçmalıyorum işte hehee…

Şebnem Bozoklu:
" İki çizgi çek. Kendin ve güvenin için ! "

Berna Laçin:
Severken ve sevilirken “Şans Yoncanız” sizinle olsun

Tasarımcı Özlem Süer ise Mevlana Celaleddin Rumi’nin dizeleriyle mesaj verdi:
Sevgide güneş gibi ol,
Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,

Hataları örtmede gece gibi ol,
Tevazuda toprak gibi ol,

Öfkede ölü gibi ol,
Her ne olursan ol

Ya olduğun gibi görün,
Ya da göründüğün gibi ol

Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz
Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz…

Aile İçi Şiddet’e bu çoraplardan alarak siz de destek verin
Aile içi şiddet, Türkiye’nin önde gelen sorunlarından biri. Hürriyet Gazetesi bu konuya dikkat çekmek ve çözümüne katkıda bulunabilmek için 2004 yılından bu yana “Aile İçi Şiddete Son” kampanyası yürütüyor. 2007 yılından bu yana da şiddet mağdurlarına hukuki, psikolojik ve güvenlikle ilgili destek sağlayan, Türkiye'nin ilk ve tek 7 gün 24 saat açık “Acil Yardım Hattı”nı işletiyor.

Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı’nın kullanma bilincinin artırılması ve sürdürülebilirliği için yapılan çalışmalara, Penti olarak biz de ürünlerimizle katkıda bulunuyoruz. Bu amaçla oluşturduğumuz ve geleneksel hale gelen bu özel koleksiyonumuza, bu yıl 8 ünlü isim tasarımlarıyla destek veriyor.

Kenan Doğulu, Ayşe Arman, Özlem Süer, Çağatay Ulusoy, Pelin Karahan, Şebnem Bozoklu, Berna Laçin, Erdil Yaşaroğlu’nun sizler için tasarladığı bu özel çoraplardan alarak, şiddet gören kadınlara destek verin.

Bahar Geldi, “Spring Love” Sezonu Penti’yle Açılıyor, Cesur Çoraplarla Cesur Adımlar Atılıyor
Penti çorap severlerin koleksiyonuna ekleyecekleri İlkbahar-Yaz ürünlerini görücüye çıkarıyor. Her sezon çıkardığı tematik koleksiyonlarıyla beğeni toplayan Penti; İlkbahar -Yaz’a özel “Spring Love” isimli koleksiyonunu satışa sunuyor. Trendsetter’lara yönelik birbirinden farklı modelleri koleksiyonuna ekleyen Penti, ilginç tasarımlara imza atıyor.

Cesur adımlar, cesur çoraplar
Spring Love koleksiyonunun favori ürünleri arasında yer alan “Icon” tayt şaşırtırken; “Pucci” büyülemeye, “Letter” hayran bırakırken, “Square” vazgeçilmez olmayı hedefliyor.

“Spring Love” koleksiyonundaki en çarpıcı modellerden biri olan ve ön tarafı olmayan “Icon” tayt bu bahara damgasını vurmaya hazırlanıyor. Giyim zevkine göre farklı kullanım imkanı sağlayan “Icon” tayt düz mini bir siyah elbise ile gece dışarı çıkarken giyildiği gibi, basic uzun bir swaetshirt ve spor ayakkabı ile de kombinleyerek giyilebiliyor.

Farklı desenlerin bir arada kullanıldığı patchwork file külotlu çorap “Pucci”, hem abiye hem de spor giysilerle kullanılabilecek iddialı ve öncü bir çorap olarak yer alıyor.

Harflerin bacakta bir desen oluşturduğu “Letter” çorap özellikle mini şort ve mini eteklerle çarpıcı bir görünüm sağlıyor.

Tüm kıyafetlere feminen ve romantik bir detay katan “Square” kare file çorap ise baharın vazgeçilmezi oluyor.

Çorapsız asla çıkmam diyenlere
Bahar ayları çorapsız sokağa çıkmak için çok erkendir, ancak çorap giyince de kalın gelir. Penti’nin 2012 “yaz koleksiyonu”ndaki ürünler ile artık hem zarif, hem rahat hem de ayrı bir çekiciliğe sahip olabilirsiniz. Çok ince denyeden üretilen çoraplar henüz güneşten bronzlaşmamış bacaklara extra güzellik katıyor ve açık ayakkabılarla da giyilebiliyor.

Açık ayakkabılarla giyilebilecek özel bir ürün : Dekolte Külotlu Çorap
Açık ayakkabılar ve parmak arası terliklerle giyilebilmek için özel bir ürün. Çorabın burun kısmındaki özel tasarımı sayesinde ayak parmaklarını açıkta bırakıyor. Mat bir dokuya sahip olan bu çorap özellikle yaz ayları için ideal.

İkinci bir ten gibi
Yok gibi klt:
Çok ince olan bu çorap neredeyse yok gibi, üstelik teninize kremlenmiş gibi sağlıklı bir görüntü veriyor. Mini etek, elbise ve şortlarla rahatça giyilebilmesi için külot bölümü de aynı şeffaflıkta. Ayrıca burun kısmının ince dokusu sayesinde rahatlıkla açık ayakkabılarla giyilebiliyor.

Premier 6 klt: 6denye inceliğinde, ipek matlığında olan bu çorap da yine burun kısmının inceliği sayesinde açık ayakkabılarla rahatlıkla giyilebiliyor.

Yaz inceliği: Yine çok ince olduğu için bacakta yok gibi görünen bu çorap matlığı ile bacakları naturel, sağlıklı ve güzel gösteriyor. Burun ve külot kısmı şeffaf olan çorap mini etek ve elbiselerle, açık ayakkabılarla rahatça giyilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

gerçekten bu kadar duyarlı insanlar olması çok güzel
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT