Pepsi İçen Turkcell’liler Yaşadı!

Alışveriş Alışveriş Pepsi İçen Turkcell’liler Yaşadı!

Tarihler: 06 Mart 2012 Salı ~ 06 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Pepsi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2012 ~ May 6, 2012

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Pepsi’nin birlikte düzenledikleri yeni kampanyası ile Pepsi içen Turkcell’liler sevdikleriyle doyasıya konuşmanın keyfini çıkaracaklar. Pepsi kapakları altındaki şifreler ile tüm Turkcell’liler istediği herhangi bir Turkcell kullanıcısı ile tam 60 dakika boyunca özgürce konuşabilecek. En doyumsuz ve en keyifli muhabbetler Pepsi ile yapılacak.

Pepsi yeni mobil kampanyası ile tüm Turkcell kullanıcılarını muhabbete doyuracak. Pepsi kutularının açma halkalarının altındaki şifreleri cep telefonlarından 5757’ye kısa mesaj ile gönderen Turkcell’liler anında ilk aramalarında geçerli 60 dakika konuşma kazanacak. Tek bir şifre karşılığında anında kazanılan 60 dakika konuşma, sadece ilk aramada geçerli olacak. Kesintisiz muhabbet için 30 Haziran 2012 tarihine kadar şifre gönderilebilecek. Çekiliş yok kura yok, Turkcell’lerin tek yapması gereken sadece şifrelerini 5757’ye kısa mesaj ile yollamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT