Pepsi’den Fevkaladenin Fevkinde Bir Kampanya

Alışveriş Alışveriş Pepsi’den Fevkaladenin Fevkinde Bir Kampanya

Tarihler: 27 Mart 2012 Salı ~ 15 Haziran 2012 Cuma

Firma: Pepsi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2012 ~ Haz 15, 2012

40 yıllık sanat yaşamında ilk kez bir reklam filminde oynayan Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy, Pepsi’nin yeni reklam filminde dünya güzelimiz Azra Akın’la inanılmaz bir dans performansı sergiledi!

Pepsi yine Türkiye’nin en konuşulan isimleriyle çalışma geleneğini sürdürdü ve yılın en büyük sürprizine imza atarak Türk müziğinin dev ismi Bülent Ersoy ile 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın’ı yeni reklam filmi için bir araya getirdi. Katıldığı yarışmalarda güzelliğinin yanı sıra danstaki başarısını da tescilleyen Azra Akın, bu kez Pepsi reklam filminde izleyenleri büyüleyecek. Sanat yaşamında ilk kez bir marka ile çalışmayı kabul ederek bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Bülent Ersoy, saf güzelliği ve sempatik tavırlarıyla herkesin kalbinde taht kuran Azra Akın’la uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attı.

Pepsi’nin 15.06.2012 tarihine kadar devam edecek kampanyası ile tüm Pepsi 2.5 litrelik ürün kapaklarının altından çıkan şifreleri Turkcell, Avea ve Vodofone’dan 5757’ye gönderen tüketiciler ilk katılımlarında günlük 60 dakikalık konuşma kazanacaklar. Kampanya boyunca farklı bir günde ikinci katılımlarında günlük 90 dakika, üçüncü ve sonraki katılımlarında ise günlük 120 dakika konuşma fırsatını yakalayacaklar. Bu muhteşem kampanyaya katılmak için Pepsi’nin 2.5 litrelik şişeleri altındaki şifreleri 5757’ye mesaj atmanız yeterli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT