Perakende Sektörünün Tek Yürek Olduğu En Anlamlı Açık Artırma

Alışveriş Alışveriş Perakende Sektörünün Tek Yürek Olduğu En Anlamlı Açık Artırma

Tarihler: 30 Ekim 2006 Pazartesi ~ 30 Ekim 2006 Pazartesi

Firma: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2006 ~ Eki 30, 2006
Her şey çocuklar için...
Perakende Sektörünün Tek Yürek Olduğu En Anlamlı Açık Artırma

Perakende Günleri 06 kapsamında haftalık ekonomi dergisi PARA ve TOÇEV, TURYAP ve Günışığı Kitaplığı’nın katkılarıyla düzenlenecek açık artırmada Hülya Avşar`ın tasarımını yaptığı Lacoste t-shirt, Oliviero Toscani`nin kendi imzasını taşıyan bir fotoğrafı, Abdullah Kiğılı`nın özel notları, İtalya milli takımı ve Juventus kalecisi Buffon`dan imzalı Puma forması açık artırmaya çıkıyor. Elde edilecek gelirle iki okul yeniden yapılıp kütüphaneleri kurulacak, bir okulun ise çok amaçlı spor alanı yapılacak ...

Soysal Eğitim Danışmanlık tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Perakende Günleri’nin en anlamlı bölümlerinden birini oluşturan açık artırmada Oliviero Toscani’den Hülya Avşar’a, Juventus kalecisi Buffon’dan Abdullah Kiğılı’ya kadar birçok ünlü ismin eşyaları satışa sunulacak.

Açık artırmadan elde edilen gelirle Bursa Büyükorhan ilçesi Aktaş köyü ve Erzurum Köprüköy ilçesi Gölçayır İlköğretim okulları çağdaş koşullarda eğitim sağlamak için yeni baştan yapılarak kütüphaneleri kurulacak. Açık artırmada bu yıl da sektör kuruluşlarının ve kişilerinin bağışlayacağı sürpriz ürünlerle gerçekleşecek. Hülya Avşar, Abdullah Kiğılı ve Cengiz Abazoğlu’nun da yer alacağı Açık Artıma bu yıl da neşeli çekişmelere sahne olacak.

Dünyadaki gelişmeleri takip etmek, Türkiye’de perakende sektörünün nabzını tutmak amacıyla 6 yıldır Perakende Günleri kapsamında bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirecekleri açık artırmanın hedefinin önceki yıllara oranla daha da büyüdüğünü anlatan Soysal Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Suat Soysal, “Perakende Günleri, Türkiye perakendeciliğinin gelecek stratejilerini belirleyen, dünya perakende sektörü ile entegre olmasını sağlayan bir etkinlik olmasının yanı sıra perakende sektörünün sosyal sorumluluk projelerinden birine de imza atıyor. Bu yıl hedefimiz önceki yıllardan daha da büyük. Etkinliğin en eğlenceli kısmı olan ve bu yıl haftalık ekonomi dergisi PARA ve TOÇEV, TURYAP ve Günışığı Kitaplığı’nın katkılarıyla düzenleyeceğimiz açık artırmadan elde edilecek gelirlerle ihtiyacı olan okullarımızı çağdaş standartlara kavuşturarak Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın önünü açmış olacağız” dedi.

30 Kasım tarihinde Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan açık artırmada katılımcılar,
Beyoğlu Vakko mağazasından ayna,
Galatasaraylı Hakan Şükür`ün imzalı kramponu,
Abdullah Kiğılı`nın Perakende Liderler Konferansı, Zürih`te aldığı notlar,
Oliviero Toscani`nin kendi imzasını taşıyan bir fotoğrafı,
Fenerbahçeli futbolcu Appiah`ın imzalı kramponu,
Hülya Avşar`ın tasarımını yaptığı Lacoste t-shirt,
İtalya milli takımı ve Juventus kalecisi Buffon`dan imzalı Puma forma,
Cengiz Abazoğlu`nun tasarımını yaptığı Swatch saat,
Beşiktaşlı Ricardinho’nun kramponunu almak için kıyasıya yarışacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT